sokol Svet24.si

Novomeški sokoli so cenjeni celo v arabskih ...

tanja-žagar Svet24.si

Bo Tanja Žagar res kmalu potrebovala voziček za ...

jahta princess Reporter.si

26-metrska jahta za zdravstvenega dobavitelja ...

sveča Svet24.si

“Tragična nesreča v resničnem pomenu ...

ratko mladic Necenzurirano

Sramoten molk ob Mladićevi obsodbi #kolumna

1_oto pestner Njena.si

Kako je Oto Pestner premagal trimestno številko ...

saša lendero Njena.si

Saša Lendero prihaja k sebi po dekliščini

nu
nu
0 02.08.2020 09:56:55

NORO! Kar je ATALANTA SPOROČILA Iličiću ob njegovih težavah, JEŽI KOŽO! Josip, ti si ...

Profimedia
Izjemno sporočilo prvega moža črno-modrega kluba iz Bergama.

V soboto zvečer se je ob zaključku sezone italijanskega prvenstva oglasil generalni direktor Atalante Umberto Marino, kar je bil prvi nastop kakšnega predstavnika tega kluba na temo težav slovenskega zvezdnika Josipa Iličića. Za kakšne natanko težave gre pri nogometašu, ki je iz Bergama odšel v Slovenijo in se očitno spoprijema s problemi osebne narave, pri Atalanti ne govorijo in verjetno tudi ne bodo govorili. Je pa Marino enemu najboljših evropskih nogometašev, ki je pred pandemijo igral v fantastični formi, poslal izjemno sporočilo. 

"Ni skrivnost, da po vsej verjetnosti Iličić ne bo mogel igrati v Lizboni, kjer nas čaka končnica lige prvakov. Zelo smo si želeli, da bi lahko, a to žal ne bo mogoče. Toda more vedeti, da v naših očeh to ne spremeni ničesar - ekipa ga ima rada, klub prav tako, mesto ga obožuje. Josip, ti si eden od nas, ti si Bergamasco (prebivalec Bergama, op. p.)," je italijanskim medijem dejal glavni funkcionar kluba in dodal, da je Iličić več kot dobrodošel, tudi če se ne more vrniti na zelenice.  

"Takoj ko bo lahko, si želimo, da bi bil z nami. Želimo ga z nami čim prej, na tak ali drugačen način," je Marino dal zelo jasno vedeti, da bi za ekipo veliko pomenilo že, če bi bil Iličić ob njej. Tudi če ne bi mogel igrati.  A seveda le v primeru, da bi tudi Slovenec čutil, da je to zanj in za njegovo trenutno stanje najbolje.   

Članki iz rubrike