favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

ela mei2 Njena.si

Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
0 02.08.2020 09:56:55

NORO! Kar je ATALANTA SPOROČILA Iličiću ob njegovih težavah, JEŽI KOŽO! Josip, ti si ...

Profimedia
Izjemno sporočilo prvega moža črno-modrega kluba iz Bergama.

V soboto zvečer se je ob zaključku sezone italijanskega prvenstva oglasil generalni direktor Atalante Umberto Marino, kar je bil prvi nastop kakšnega predstavnika tega kluba na temo težav slovenskega zvezdnika Josipa Iličića. Za kakšne natanko težave gre pri nogometašu, ki je iz Bergama odšel v Slovenijo in se očitno spoprijema s problemi osebne narave, pri Atalanti ne govorijo in verjetno tudi ne bodo govorili. Je pa Marino enemu najboljših evropskih nogometašev, ki je pred pandemijo igral v fantastični formi, poslal izjemno sporočilo. 

"Ni skrivnost, da po vsej verjetnosti Iličić ne bo mogel igrati v Lizboni, kjer nas čaka končnica lige prvakov. Zelo smo si želeli, da bi lahko, a to žal ne bo mogoče. Toda more vedeti, da v naših očeh to ne spremeni ničesar - ekipa ga ima rada, klub prav tako, mesto ga obožuje. Josip, ti si eden od nas, ti si Bergamasco (prebivalec Bergama, op. p.)," je italijanskim medijem dejal glavni funkcionar kluba in dodal, da je Iličić več kot dobrodošel, tudi če se ne more vrniti na zelenice.  

"Takoj ko bo lahko, si želimo, da bi bil z nami. Želimo ga z nami čim prej, na tak ali drugačen način," je Marino dal zelo jasno vedeti, da bi za ekipo veliko pomenilo že, če bi bil Iličić ob njej. Tudi če ne bi mogel igrati.  A seveda le v primeru, da bi tudi Slovenec čutil, da je to zanj in za njegovo trenutno stanje najbolje.   

Članki iz rubrike