nypd, newyorška policija Svet24.si

Novorojenko in dojenčka je zabrisala skozi okno, ...

Lea Sirk Svet24.si

Lea Sirk: Vse na meni je naravno in bo táko tudi ...

krsinar jansa Reporter.si

Janša novinarja Igorja Kršinarja označil za ...

meghan kraljica Svet24.si

Elizabeta ju ima dovolj. Zavajanja Meghan in ...

2d496e3910d82d75d8c4f2b52ba4fd8b Necenzurirano

Odšel je gradbeni baron, ki je vedel vse o vseh

Roman Končar Dobra karma

Romana Končarja je v težave večkrat zapeljala ...

Alja Kapun Njena.si

Igralka Alja Kapun bo četrtič mamica

nu
nu
3 02.08.2020 08:50:20

Trener šampionskega CELJA z glasnim sporočilom MARIBORU in OLIMPIJI: Da smo zmagali le zaradi njihovih težav? Tega nam ...

Jurij Kodrun
Trener Celja Dušan Kosić je v velikem intervjuju v sobotni tiksani izdaji Ekipe SN razkril marsikatero zanimivost.

Ko je Slavko Vinčić označil konec tekme med Celjem in Olimpijo, so širno Slovenijo preplavili posnetki zgodovinskega slavja ekipe iz knežjega mesta. Eden od prizorov je še posebej izstopal: trener Dušan Kosić, ki je padel na kolena, ki je občutil neizmerno veselje ob dosežku, v katerega so verjeli le redki. 

Še več, pojavljali so se tudi komentarji v smislu, da so naslov osvojili zlasti zato, ker sta se Maribor in Olimpija med sezono ubadala s številnimi tžeavami in pretresi. In dodajali, da Celjani v 'normalnih' okoliščinah ne bi mogli priti do naslova prvaka. Trener Dušan Kosić je v Pogovoru tedna, ki je bil objavljen v sobotni tiskani izdaji Ekipe SN jasno in glasno povedal, kaj si misli o tem: "Tega, da sta imela svoje probleme, ne želim niti zanikati niti potrjevati. Z našega zornega kota to sploh ni pomembno. Nam se je ponudila priložnost, izkoristili smo jo in to je to. Postali smo prvaki. Mogoče uspeha ni treba pretirano poveličevati, a prav tako ne podcenjevati. Ni ga treba dajati v nič, to nikakor ne, ampak s tem se vendarle nočemo kaj prida obremenjevati. Imamo svojo zgodbo, ki smo jo zaključili, kot smo si lahko le želeli, in tega zadovoljstva, te sreče, nam ne more vzeti nihče."

Značke: dušan-kosić, celje

Članki iz rubrike