venera Dobra karma

Tedenski horoskop: lahko si spremenite usodo, če ...

Isidro Brito Bruno Svet24.si

To je 20-letnik, ki je zabodel in ubil ...

marta kos anze logar Reporter.si

Zunanji minister Anže Logar zaščitil bivšo ...

Soča Svet24.si

Starša dečka, ki je utonil v Soči: “CSD nama ...

splošna-bolnišnica-murska-sobota, respiratorji, ventilator, zdravstvo-dr Necenzurirano

Scenarij za drugi val katastrofičen, opreme pa ...

IMG_20200723_101912 Odkrito.si

Ivan Gale: Gotovo bom v prihodnosti bolj ...

spela groselj Njena.si

Po nesreči Špela Grošelj spet v akcijo

nu
nu
2 02.08.2020 08:50:20

Trener šampionskega CELJA z glasnim sporočilom MARIBORU in OLIMPIJI: Da smo zmagali le zaradi njihovih težav? Tega nam ...

Jurij Kodrun
Trener Celja Dušan Kosić je v velikem intervjuju v sobotni tiksani izdaji Ekipe SN razkril marsikatero zanimivost.

Ko je Slavko Vinčić označil konec tekme med Celjem in Olimpijo, so širno Slovenijo preplavili posnetki zgodovinskega slavja ekipe iz knežjega mesta. Eden od prizorov je še posebej izstopal: trener Dušan Kosić, ki je padel na kolena, ki je občutil neizmerno veselje ob dosežku, v katerega so verjeli le redki. 

Še več, pojavljali so se tudi komentarji v smislu, da so naslov osvojili zlasti zato, ker sta se Maribor in Olimpija med sezono ubadala s številnimi tžeavami in pretresi. In dodajali, da Celjani v 'normalnih' okoliščinah ne bi mogli priti do naslova prvaka. Trener Dušan Kosić je v Pogovoru tedna, ki je bil objavljen v sobotni tiskani izdaji Ekipe SN jasno in glasno povedal, kaj si misli o tem: "Tega, da sta imela svoje probleme, ne želim niti zanikati niti potrjevati. Z našega zornega kota to sploh ni pomembno. Nam se je ponudila priložnost, izkoristili smo jo in to je to. Postali smo prvaki. Mogoče uspeha ni treba pretirano poveličevati, a prav tako ne podcenjevati. Ni ga treba dajati v nič, to nikakor ne, ampak s tem se vendarle nočemo kaj prida obremenjevati. Imamo svojo zgodbo, ki smo jo zaključili, kot smo si lahko le želeli, in tega zadovoljstva, te sreče, nam ne more vzeti nihče."

Značke: dušan-kosić, celje

Članki iz rubrike