nypd, newyorška policija Svet24.si

Novorojenko in dojenčka je zabrisala skozi okno, ...

Lea Sirk Svet24.si

Lea Sirk: Vse na meni je naravno in bo táko tudi ...

krsinar jansa Reporter.si

Janša novinarja Igorja Kršinarja označil za ...

meghan kraljica Svet24.si

Elizabeta ju ima dovolj. Zavajanja Meghan in ...

2d496e3910d82d75d8c4f2b52ba4fd8b Necenzurirano

Odšel je gradbeni baron, ki je vedel vse o vseh

MasterChef, Luka Jezeršek, Alma Rekić, Karim Njena.si

Almo Rekič bolezen prisilila, da bolj skrbi zase

sanjski-moški Njena.si

Bo Polona zaradi razočaranja zapustila šov?

nu
nu
0 02.08.2020 07:22:23

Spregovoril je Iličićev nekdanji prevajalec: Prestrašila ga je pandemija! Ko je videl vse te mrtve, se je spomnil na ...

Martin Metelko
Italijanski mediji so se v zadnjih dveh dneh na dolgo razpisali o misteriju Josipa Iličića.

Uradnih informacij o tem, kaj se prav zares dogaja z Josipom Iličićem pravzaprav ni. Jasno je le, da je slovenski zvezdnik trenutno v Sloveniji, kjer naj bi po poročanju Gazzette dello Sport reševal najverjetneje osebne težave.

Je pa za italijanski dnevnik Corriere della Sera spregovoril Iličićev prjatelj, njegov nekdanji prevajalec Antonio Sivec, ki mu je pomagal, ko se je Iličić leta 2010 preselil v Palermo. Po njegovih besedah naj bi bila za Iličićevo stisko kriva pandemija. "Vsake toliko časa ga pokličem, da mi pove, kako je, toda zdaj mi ni odgovoril. Kaj se dogaja? Po mojem mnenju ga je prestrašila pandemija. Ne pandemija sama po sebi, ampak je v skrbeh zaradi svojih deklic. Želi jima biti najboljši oče, saj svojega ni poznal. Vsi ti mrtvi so ga spomnili na vojno ... bil je pretresen, druge razlage ni. To je strah, ki ti blokira noge," je povedal Sivec. Iličić namreč svojega očeta ni poznal, saj je ta umrl, ko je bil član Atalante star zgolj nekaj mesecev.

Prav Bergamo je bilo mesto, ki ga je koronavirus najbolj prizadel. Novinarka Arianna Ravelli je članek naslovila z 'Vojaki, krste, vojna: Iličićeva drama - šampion, ki je prenehal igrati.'. V njem pa je še zapisala: "Epicenter pandemije, štetje mrtvih, tuljenje siren, vojaški tovornjaki, ki ponoči prevažajo krste iz Bergama. Morda je bilo vse to preveč. Preveč na kupu in preveč na hitro."

Članki iz rubrike