venera Dobra karma

Tedenski horoskop: lahko si spremenite usodo, če ...

Isidro Brito Bruno Svet24.si

To je 20-letnik, ki je zabodel in ubil ...

marta kos anze logar Reporter.si

Zunanji minister Anže Logar zaščitil bivšo ...

Soča Svet24.si

Starša dečka, ki je utonil v Soči: “CSD nama ...

splošna-bolnišnica-murska-sobota, respiratorji, ventilator, zdravstvo-dr Necenzurirano

Scenarij za drugi val katastrofičen, opreme pa ...

IMG_20200723_101912 Odkrito.si

Ivan Gale: Gotovo bom v prihodnosti bolj ...

spela groselj Njena.si

Po nesreči Špela Grošelj spet v akcijo

nu
nu
0 02.08.2020 07:22:23

Spregovoril je Iličićev nekdanji prevajalec: Prestrašila ga je pandemija! Ko je videl vse te mrtve, se je spomnil na ...

Martin Metelko
Italijanski mediji so se v zadnjih dveh dneh na dolgo razpisali o misteriju Josipa Iličića.

Uradnih informacij o tem, kaj se prav zares dogaja z Josipom Iličićem pravzaprav ni. Jasno je le, da je slovenski zvezdnik trenutno v Sloveniji, kjer naj bi po poročanju Gazzette dello Sport reševal najverjetneje osebne težave.

Je pa za italijanski dnevnik Corriere della Sera spregovoril Iličićev prjatelj, njegov nekdanji prevajalec Antonio Sivec, ki mu je pomagal, ko se je Iličić leta 2010 preselil v Palermo. Po njegovih besedah naj bi bila za Iličićevo stisko kriva pandemija. "Vsake toliko časa ga pokličem, da mi pove, kako je, toda zdaj mi ni odgovoril. Kaj se dogaja? Po mojem mnenju ga je prestrašila pandemija. Ne pandemija sama po sebi, ampak je v skrbeh zaradi svojih deklic. Želi jima biti najboljši oče, saj svojega ni poznal. Vsi ti mrtvi so ga spomnili na vojno ... bil je pretresen, druge razlage ni. To je strah, ki ti blokira noge," je povedal Sivec. Iličić namreč svojega očeta ni poznal, saj je ta umrl, ko je bil član Atalante star zgolj nekaj mesecev.

Prav Bergamo je bilo mesto, ki ga je koronavirus najbolj prizadel. Novinarka Arianna Ravelli je članek naslovila z 'Vojaki, krste, vojna: Iličićeva drama - šampion, ki je prenehal igrati.'. V njem pa je še zapisala: "Epicenter pandemije, štetje mrtvih, tuljenje siren, vojaški tovornjaki, ki ponoči prevažajo krste iz Bergama. Morda je bilo vse to preveč. Preveč na kupu in preveč na hitro."

Članki iz rubrike