Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

jure-podjavoršek, mojster, delovna-akcija, otroci, družina Njena.si

Mojster Jure o vzgoji otrok: V življenju se bodo ...

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

nu
nu
0 04.12.2019 10:56:35

VELIKA SPREMEMBA V življenju Simona Rožmana: TOLE je naredila visoka zmaga v SPLITU!

arhiv Ekipe
Po katastrofi proti Dinamu, ki je Rijeko na njenem igrišču premagal s 5:0, je bil Simon Rožman tarča številnih kritik.

Nekateri so celo zahtevali njegov odstop, kritik ni utišala niti zmaga proti Interju s 4:1, zato pa so se stvari spremenile po veličastni zmagi v Splitu. Hajduk je padel s 4:0, navdušenju reških navijačev ni bilo videti konca, na splitski strani je bilo popolno nasprotje, a to Rečanov ne zanima. Njim je pomembno, da so prišli do pomembnih treh točk. Zelo pozitivno pred nadaljevanjem sezone je, da so za razliko od dvoboja z Dinamom pokazali veliko večjo angažiranost in kvaliteto tudi v obrambnih nalogah, Simon Rožman pa je čez noč postal junak.

"Fantje so videli, da na igrišču ne moremo eden brez drugega, da moramo . Po drugi strani pa so v to srečanje vključili še čustva, brez katerih nikakor ne gre. Zado sem bil po tekmi zelo vesel, ko sem videl, kako so se veselili," je za Novi list povedal Simon Rožman, kljub vsemu pa je strateg iz Štor dodal, da vse vendarle ni bilo popolno. "Igralci so bili motivirani in želeli so pokazati, da vse le ni tako slabo, da se počasi dvigujemo. Nismo še na želeni ravni, smo pa naredili manjši premik naprej. Daleč od tega, da je vse popolno, delati moramo na kontinuiranem napadu. Še veliko stvari moramo popraviti, pred gostovanjem pri Hajduku smo bili pod velikim pritiskom, a smo vse pametno oddelali."


Pred Romžmanom in njegovimi varovanci je domače srečanje z Istro 1961, ki bo verjetno še težje kot tisto s Hajdukom. Če Rečani ne dobijo treh točk, bo velika zmaga v Splitu povsem izgubila na

vrednosti.

Članki iz rubrike