1703079682-dsc6151-01-1703079660058 Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

nu
nu
1 04.12.2019 09:25:41

Pripravljena MILIJONSKA PONUDBA! Gigant z juga želi ŠPORARJA, a tukaj je še ASTON VILLA, ki...

vszi
Bešiktaš išče novega napadalca. Ga bo našel v Bratislavi ali v Birminghamu?

Za Slovan je odigral 75 tekem in zabil 57 golov. V pretekli sezoni je bil prvi strelec državnega prvenstva Slovaške. Tudi v tem tekmovalnem letu je z 11 zadetki na prvem mestu. Hkrati se je izkazal še v Evropi, kjer s klubom iz Bratislave nastopa v ligi Europa. Ampak koliko časa bo Andraž Šporar še član sinje modrih? Zdi se, da ne več dolgo. Vse glasnejše so govorice, da bo pozimi skoraj zagotovo odšel drugam. Toda kam? Snubcev mu menda ne manjka. Že nekaj časa se govori o zanimanju Reimsa in Bordeauxa. Tudi nekaj klubov iz Anglije naj bi se začelo smukati okrog vročega Ljubljančana.


Toda zdaj so se oglasili tudi v Turčiji, kjer trdijo, da je Šporar tudi kandidat za napad Bešiktaša. Ta je kakopak pravi gigant z juga. Državni prvak je bil 15-krat, nazadnje leta 2017. Njegov črno-beli dres so v zgodovini nosili številni zvezdniki. Ta hip so njegovi člani Adem Ljajić, Burak Yilmaz, Jermain Lens, Domagoj Vida, Loris Karius ... V turškem prvenstvu Bešiktaš zaseda tretje mesto, za njim sta tako Fenerbahče kot tudi Galatasaray. V ligi Europa se sicer ni izkazal, saj je že zakockal vse možnosti za napredovanje. A prav v tem tekmovanju so Turki še dodatno opazili Šporarja. Bešiktaš in Slovan sta se merila med sabo, v Bratislavi se je reprezentant Slovenije dvakrat vpisal med strelce.

Bešiktaš naj bi bil za Šporarja pripravljen plačati kar okrog pet milijonov evrov, čeravno naj bi Slovan "navijal" še za kakšnega več. Toda če bodo Slovaki zahtevali preveč, bi klub iz Istanbula pozornost lahko preusmeril kar v Birmingham! Tam v dresu Aston Ville igra francoski napadalec Jonathan Kodjia, ki je prav tako v beležki Bešiktaša.

Članki iz rubrike