stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
2 04.12.2019 07:59:42

DRAMA pri Avdiću v studiu! Francozi POSTAVILI NA LAŽ Stareta o Messiju in zlati žogi - soočenje odmeva!

Pri Denisu Avdiću je bilo danes zjutraj zelo vroče.

Izbor France Footballa, ki vsako leto podeljuje zlato žogo, še vedno odmeva. Svojo šesto zlato žogo si je namreč prislužil argentinski čarovnik Lionel Messi, ki je z vsega sedmimi glasovi razlike premagal Liverpoolovega branilca Virgila van Dijka. Tako kot vsako leto je tudi tokrat France Football objavil glasove vseh novinarjev, ki so glasovali. In zelo je izstopala glasovnica iz Slovenije, pod katero se je podpisal Andrej Stare. Slednji je na prvo mesto postavil Kyliana Mbappeja, na drugo Cristiana Ronalda, na tretje Edena Hazarda, na četrto Roberta Lewandowskega in na peto Virgila van Dijka.

Stare torej ni nobenega glasova namenil zmagovalcu. No, tako so trdili pri France Footballu, medtem ko se je včeraj za STA oglasil komentator in pojasnil, da je prišlo do napake in da je na 3. mesto postavil Lionela Messija in ne Edena Hazarda, kot trdi France Football. Ekipa SN je preverjala Staretove besede. "Vodji oddelka za zlato žogo pri France Footballu sem že sporočil, da je prišlo do napake. Na tretje mesto sem postavil Messija, in ne Hazarda," je dejal Stare. 

A pri Ekipi SN so od France Footballa dobili zagotovila, da je Stare res glasoval za Hazarda, in ne za Messija, kot trdi sam. Denis Avdić je na Radiu 1 danes zjutraj soočil Andreja Stareta s francoskimi zagotovili, da napake ni bilo. Soočenje odmeva, spodaj pa lahko poslušate, kako je vse skupaj poskušal utemeljiti Stare ... (Če se vam audioposnetek ne prikaže, ga lahko poslušate tudi TUKAJ, videoposnetek soočenja pa lahko najdete tudi TUKAJ - 1. del in TUKAJ - 2. del).

Naši kolegi iz tiskane izdaje Ekipe SN so sicer zgodbo podrobno raziskali in prišli do velikih odkritij. Kaj so Ekipi SN povedali pri France Football? S kakšnim dokazom Staretovih neresnic so postregli? Kdo je glasoval kako in kdo v celotni zgodbi - laže!? Vse to si lahko preberete v današnji tiskani izdaji Ekipe SN, ki jo najdete tudi na TRAFIKA24.SI.

Članki iz rubrike