aljosa bagola prava Odkrito.si

Aljoša Bagola žaluje

bencin, gorivo Svet24.si

Gorivo bo jutri malce cenejše

smrt, umiranje Petisvet

7 stvari, ki jih doživimo v trenutku smrti!

portugalska ladjica Svet24.si

Smrtonosno portugalsko ladjico opazili v Jadranu: ...

Lucila Solá_al pacino Svet24.si

FOTO: Ima novo! In to še enkrat mlajšo od njega

čokolada Najstnica.si

Recept za zdravo čokolado

Marko Potrč in Lili Žagar Njena.si

Marko Potrč: 'Težko je priznati, a je konec …'

nu
nu
3 12.09.2018 12:53:40

Saj NE MOREŠ verjeti! V reprezentanci je bil NEVIDEN, potem pa TOLE!

Profimedia
Veliko priznanje za Benjamina Verbiča.

Vprašanje za milijon evrov: zakaj številni slovenski nogometaši v svojih klubih blestijo, v reprezentanci pa nikakor ne uspejo opozoriti nase? Eden takšnih je vsaj v zadnjem času zagotovo tudi Benjamin Verbič. Zvezdnik kijevskega Dinama bi moral biti v vseh pogledih eden ključnih mož čete Tomaža Kavčiča, toda na pravkar končanih tekmah z Bolgarijo in Ciprom je bil, roko na srce, praktično neviden. Na obeh obračunih Slovenija ni imela veliko od njega, toda ko se je vrnil nazaj v Ukrajino, ga je tam doletela izjemna čas. Izbran je bil namreč za najboljšega nogometaša ukrajinskega prvenstva v mesecu avgustu.

Verbič je v glasovanju, ki ga vsak mesec organizira vodstvo tekmovanja, prejel kar 51 odstotkov vseh glasov! Konkurente je torej porazil, da bi jih težko bolj, na drugem mestu je bil recimo Sergej Litovčenko iz Černomorca, ki je prejel vsega 15 odstotkov vseh glasov.

Nekdanji nogometaš Celja je sicer v preteklem mesecu v ukrajinski ligi odigral tri tekme, enkrat se je vpisal tudi med strelce, in sicer na velikem derbiju s Šahtarjem, ki ga je Dinamo premagal z 1:0.

Članki iz rubrike