rosvita02 Odkrito.si

Priznanje: Rosvita Pesek spregovorila o prepirih z...

Ana_Bar_091 Svet24.si

Jasna Kuljaj povedala, kakšna bo njena prihodnost

marjan ogorevc Petisvet.si

Marjan Ogorevc: Človek lažje najde smisel ...

Vrtec_3 Svet24.si

Drama v vrtcu: Zalezovala je celo babice in dedke ...

camila s krono Svet24.si

Camilla bo kraljica, ker je tak zakon!

lado 7 Njena.si

Andrej Škufca razkril spol in ime otroka

Ana Dolinar Njena.si

Ana Dolinar bo spet mamica

nu
nu
3 12.09.2018 12:53:40

Saj NE MOREŠ verjeti! V reprezentanci je bil NEVIDEN, potem pa TOLE!

Profimedia
Veliko priznanje za Benjamina Verbiča.

Vprašanje za milijon evrov: zakaj številni slovenski nogometaši v svojih klubih blestijo, v reprezentanci pa nikakor ne uspejo opozoriti nase? Eden takšnih je vsaj v zadnjem času zagotovo tudi Benjamin Verbič. Zvezdnik kijevskega Dinama bi moral biti v vseh pogledih eden ključnih mož čete Tomaža Kavčiča, toda na pravkar končanih tekmah z Bolgarijo in Ciprom je bil, roko na srce, praktično neviden. Na obeh obračunih Slovenija ni imela veliko od njega, toda ko se je vrnil nazaj v Ukrajino, ga je tam doletela izjemna čas. Izbran je bil namreč za najboljšega nogometaša ukrajinskega prvenstva v mesecu avgustu.

Verbič je v glasovanju, ki ga vsak mesec organizira vodstvo tekmovanja, prejel kar 51 odstotkov vseh glasov! Konkurente je torej porazil, da bi jih težko bolj, na drugem mestu je bil recimo Sergej Litovčenko iz Černomorca, ki je prejel vsega 15 odstotkov vseh glasov.

Nekdanji nogometaš Celja je sicer v preteklem mesecu v ukrajinski ligi odigral tri tekme, enkrat se je vpisal tudi med strelce, in sicer na velikem derbiju s Šahtarjem, ki ga je Dinamo premagal z 1:0.

Članki iz rubrike