Legenda pravi, da naj bi kača Evi najprej ponudila šop banan Odkrito.si

Hrana, ki obljublja vroč seks

nudizem Svet24.si

Katarina in Dušan v hrvaškem kampu, kjer gostje ...

barve Petisvet.si

Barvna energijska podpora od 20. do 26. julija

Modroobročkasta hobotnica Svet24.si

VIDEO: Turista nevede rokovala s smrtonosnim ...

8da716277e_62209401 Svet24.si

Žalostna Rasema znova v šov po ljubezen

natalija kolšek Njena.si

Ta lepotec je sin Natalije Kolšek!

alfi nipic1 Njena.si

Vidno shujšani Alfi Nipič

nu
nu
3 12.09.2018 12:53:40

Saj NE MOREŠ verjeti! V reprezentanci je bil NEVIDEN, potem pa TOLE!

Profimedia
Veliko priznanje za Benjamina Verbiča.

Vprašanje za milijon evrov: zakaj številni slovenski nogometaši v svojih klubih blestijo, v reprezentanci pa nikakor ne uspejo opozoriti nase? Eden takšnih je vsaj v zadnjem času zagotovo tudi Benjamin Verbič. Zvezdnik kijevskega Dinama bi moral biti v vseh pogledih eden ključnih mož čete Tomaža Kavčiča, toda na pravkar končanih tekmah z Bolgarijo in Ciprom je bil, roko na srce, praktično neviden. Na obeh obračunih Slovenija ni imela veliko od njega, toda ko se je vrnil nazaj v Ukrajino, ga je tam doletela izjemna čas. Izbran je bil namreč za najboljšega nogometaša ukrajinskega prvenstva v mesecu avgustu.

Verbič je v glasovanju, ki ga vsak mesec organizira vodstvo tekmovanja, prejel kar 51 odstotkov vseh glasov! Konkurente je torej porazil, da bi jih težko bolj, na drugem mestu je bil recimo Sergej Litovčenko iz Černomorca, ki je prejel vsega 15 odstotkov vseh glasov.

Nekdanji nogometaš Celja je sicer v preteklem mesecu v ukrajinski ligi odigral tri tekme, enkrat se je vpisal tudi med strelce, in sicer na velikem derbiju s Šahtarjem, ki ga je Dinamo premagal z 1:0.

Članki iz rubrike