NinaPuslar_makingof_Ursapremik-68 Odkrito.si

NINA PUŠLAR PREDSTAVLJA NOV VIDEO

horoskop, astrologija Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 18. novembra

Zlata ženska Petisvet.si

Samo za ženske: to se zgodi, ko ...

starejši moški, obupan, obup, žalost Svet24.si

Država ne da denarja! Za revne starše morajo ...

igor_juric06 Svet24.si

Sin in žena sta takoj videla, da se z njim dogaja...

52CF59DF-466B-4212-A4B7-523E463AD708 Najstnica.si

Top najstnica 2018 je Zoja Šuc

inot Njena.si

Za vedrim nasmehom se skriva kruta zgodba

nu
nu
3 12.09.2018 12:53:40

Saj NE MOREŠ verjeti! V reprezentanci je bil NEVIDEN, potem pa TOLE!

Profimedia
Veliko priznanje za Benjamina Verbiča.

Vprašanje za milijon evrov: zakaj številni slovenski nogometaši v svojih klubih blestijo, v reprezentanci pa nikakor ne uspejo opozoriti nase? Eden takšnih je vsaj v zadnjem času zagotovo tudi Benjamin Verbič. Zvezdnik kijevskega Dinama bi moral biti v vseh pogledih eden ključnih mož čete Tomaža Kavčiča, toda na pravkar končanih tekmah z Bolgarijo in Ciprom je bil, roko na srce, praktično neviden. Na obeh obračunih Slovenija ni imela veliko od njega, toda ko se je vrnil nazaj v Ukrajino, ga je tam doletela izjemna čas. Izbran je bil namreč za najboljšega nogometaša ukrajinskega prvenstva v mesecu avgustu.

Verbič je v glasovanju, ki ga vsak mesec organizira vodstvo tekmovanja, prejel kar 51 odstotkov vseh glasov! Konkurente je torej porazil, da bi jih težko bolj, na drugem mestu je bil recimo Sergej Litovčenko iz Černomorca, ki je prejel vsega 15 odstotkov vseh glasov.

Nekdanji nogometaš Celja je sicer v preteklem mesecu v ukrajinski ligi odigral tri tekme, enkrat se je vpisal tudi med strelce, in sicer na velikem derbiju s Šahtarjem, ki ga je Dinamo premagal z 1:0.

Članki iz rubrike