Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
4 12.09.2018 10:42:44

Najbolj 'GLUP' nogometaš vseh časov! Srbi zaradi TE POTEZE udarili po Ramosu in ga preimenovali!? (foto)

Španija je razbila Hrvaško, Sergio Ramos pa s tem proslavljanjem zadetka razjezil celotni Srbijo!

Hrvaška je doživela enega najhujših porazov v zgodovini. Španija je bila pred domačimi gledalci boljša s kar 6:0, že po 57. minutah igre je bil rezultat na semaforju 5:0. Peti zadetek v mreži Hrvaške je prispeval branilec Sergio Ramos, ki pa je nato storil nekaj, s čimer je razjezil Srbijo.

Tamkajšnji mediji so ga ostro napadli, med proslavljanjem naj bi z rokami pokazal albanskega orla, s čimer naj bi stopil v bran Albancem in nekaterim nogometašem albanskih korenin. S takšnim proslavljanjem sta precej prahu na svetovnem prvenstvu v Rusiji dvignila Švicarja, Fifa pa je nato Granita Xhako in Xherdana Shaqirija denarno kaznovala.

A resnica pri Špancu je precej drugačna in nima nobene povezave z albanskim orlom. Ramos je svoje zadetke na takšne način proslavljal že v preteklosti, v njegovem primeru pa ne gre za orla, ampak metulja. Vseeno so številni srbski mediji zelo ostri, prepričani so, da je na takšen način izrazil podporo Albaniji in mu zaželeli, da se Katalonija čim prej odcepi od Španije.

Najostrejši med njimi so bili zagotovo pri Espresu, kjer so v članku z naslovom "Najgluplji fudbaler u istoriji: Serhio Ramos albanskim orlom slavio gol protiv Hrvatske!" med drugim zapisali: "Sram te bilo, da te sram bude, dabogda vam se Katalonci zauvek otcepili posle ovoga! Od sada te više nećemo zvati Serhio Ramos, nego Serhio Šaćiri ..." Ali je prevod sploh potreben?

ramos

Značke: ramos, španija, hrvaška

Članki iz rubrike