Goran Šarac Odkrito.si

Odločitev bivšega moža Simone Weiss dviga ...

sneg Svet24.si

Sneg v Sloveniji: zapadlo ga bo do 25 centimetrov

Frenk Petisvet.si

Včeraj izgubljal bitko z življenjem, danes pa ...

julen, vodnjak, reševanje, totalan Svet24.si

FOTO: Vse manj upanja za malega Julena, na voljo ...

Vožnja pod vplivom alkohola, vinjen, opit, pijan, voznik Svet24.si

VIDEO: Neverjetno: med vožnjo iz avta padel otrok...

Justina Bieberja in Hailey Baldwin Najstnica.si

Znan je datum poroke Justina Bieberja

kmetija3 Njena.si

Denis Toplak zapustil Slovenijo

nu
nu
4 12.09.2018 10:42:44

Najbolj 'GLUP' nogometaš vseh časov! Srbi zaradi TE POTEZE udarili po Ramosu in ga preimenovali!? (foto)

Španija je razbila Hrvaško, Sergio Ramos pa s tem proslavljanjem zadetka razjezil celotni Srbijo!

Hrvaška je doživela enega najhujših porazov v zgodovini. Španija je bila pred domačimi gledalci boljša s kar 6:0, že po 57. minutah igre je bil rezultat na semaforju 5:0. Peti zadetek v mreži Hrvaške je prispeval branilec Sergio Ramos, ki pa je nato storil nekaj, s čimer je razjezil Srbijo.

Tamkajšnji mediji so ga ostro napadli, med proslavljanjem naj bi z rokami pokazal albanskega orla, s čimer naj bi stopil v bran Albancem in nekaterim nogometašem albanskih korenin. S takšnim proslavljanjem sta precej prahu na svetovnem prvenstvu v Rusiji dvignila Švicarja, Fifa pa je nato Granita Xhako in Xherdana Shaqirija denarno kaznovala.A resnica pri Špancu je precej drugačna in nima nobene povezave z albanskim orlom. Ramos je svoje zadetke na takšne način proslavljal že v preteklosti, v njegovem primeru pa ne gre za orla, ampak metulja. Vseeno so številni srbski mediji zelo ostri, prepričani so, da je na takšen način izrazil podporo Albaniji in mu zaželeli, da se Katalonija čim prej odcepi od Španije.

Najostrejši med njimi so bili zagotovo pri Espresu, kjer so v članku z naslovom "Najgluplji fudbaler u istoriji: Serhio Ramos albanskim orlom slavio gol protiv Hrvatske!" med drugim zapisali: "Sram te bilo, da te sram bude, dabogda vam se Katalonci zauvek otcepili posle ovoga! Od sada te više nećemo zvati Serhio Ramos, nego Serhio Šaćiri ..." Ali je prevod sploh potreben?

ramos

Značke: ramos, španija, hrvaška

Članki iz rubrike