Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
2 12.09.2018 00:04:28

V elitni družbi RONALDA in DŽEKA: Miha Zajc v Italiji vse bolj OPOZARJA NASE

Profimedia
Slovenski reprezentant je že nekaj časa v odlični formi.

Strokovnjaki v Italiji so si enotnega mnenja: Miha  Zajc je eden tistih nogometašev, ki so na začetku nove sezone najbolj pozitivno presenetili v serie A. Nekdanji član Olimpije je bil na treh tekmah eden najvidnejših nogometašev Empolija, marsikaj o tem pove že dejstvo, da je svojim soigralcem pripravil kar osem priložnosti; le trije so jih v celotni ligi več.


Zajc pa izstopa še glede enega statističnega podatka. Pri Empoliju ga namreč ni junaka, ki bi v uvodnih 270 minutah sprožil več strelov proti golu tekmecev. Primorec je zabeležil deset strelov, enako kot Ciro  Immobile, večkrat so v celotni italijanski ligi poskušali le še trije nogometaši. In dva od teh sta velika zvezdnika: Cristiano  Ronaldo (Juventus) in Edin  Džeko (Roma). Ter Seko  Fofana (Udinese) ob njima. Italijanski mediji ob tem pišejo, da je Zajc v tem trenutku bržčas celo največji osmoljenec v serie A, saj mu je okvir gola doslej že kar trikrat preprečil veselje.

Kakorkoli, v Toskani so s slovenskim nogometašem, ki je pretekli teden zatresel mrežo Bolgarije, lahko še kako zadovoljni. Nič čudnega torej, da se vse glasneje govori o tem, kako je nova pogodba zanj že pripravljena.

Članki iz rubrike