tina turner Odkrito.si

Tina Turner: Spregovorila o sinovem samomoru

Špela Pavlin Svet24.si

Nekdanja pevka Atomik Harmonik je vendarle ...

pikapolonica Petisvet.si

Poletni test: kaj pa vam prinaša srečo?

miro cerar bmw Svet24.si

Poklukar v parlamentu razkril Cerarjevo veliko ...

charles Svet24.si

Vojvodinja Cornwallska danes praznuje 72 let

paulina p Njena.si

Ljubezen na vasi: Izpadla Paulina razkrila ...

16260X2423 Njena.si

Tako zapeljiva je zaročenka Mirka Mayerja

jb
jb
1 12.09.2018 00:04:06

Navijači Olimpije se sprašujejo, ali je PREČRTAN, toda Marko Gajić NE IGRA, ker …

alesfevzer.com
Kam je izginil Marko Gajić?

Zoran Barišićnovi trener Olimpije, ki v tej sezoni brani naslov državnega prvaka Slovenije, na krajše priprave v Kranjsko  Goro ni odpeljal vseh nogometašev. Nekateri so manjkali zaradi reprezentančnih obveznosti, nekateri zaradi zdravstvenih težav. Med slednje spada tudi Marko  Gajić, ki ga je nekdanji trener Ilija  Stolica letos poleti v Ljubljano pripeljal iz Vojvodine.

Obrambni nogometaš je na začetku sezone redno igral, toda zdaj ga že nekaj časa nismo videli v akciji. Glavni razlog za to je poškodba  mišice, ki ga je precej oddaljila tako od ekipe kot tudi od igrišča. Šestindvajsetletnik naj bi po nekaterih informacijah na stranskem tiru preživel še kar nekaj časa, govori se, da več tednov.

Nekateri navijači Olimpije so bili sicer prepričani, da se je Gajić skupaj z Markom  Putinčaninom na stranskem tiru znašel, ker ju je pač v Ljubljano pripeljal nekdanji trener Ilija Stolica. Toda dvojec iz Srbije dejansko ni prečrtan; Gajić je pač poškodovan, Putinčanin čaka, kdaj bo spet dobil priložnost. Morda že v nedeljo, ko bo Olimpija gostovala pri Muri?

Članki iz rubrike