Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 11.09.2018 20:00:09

MARAKANA RAZPRODANA v manj kot treh urah! V Beogradu ne pomnijo takšnega zanimanja (VIDEO)

Profimedia
Že zjutraj smo poročali o kilometrskih vrstah pred blagajnami stadiona Marakana v Beogradu. Vstopnice za tekme Crvene zvezde v ligi prvakov je množica dobesedno razgrabila.

Srbi pravijo, da niti tri Marakane ne bi bile dovolj. Takšnega zanimanja za kakšen športni dogodek ne pomnijo. Navijači rdeče-belih iz celotne Srbije in tudi sosednjih držav so obkolili blagajne že v zgodnjih jutranjih urah. Okenca so se odprla ob 10. uri, minuto pozneje se je razlegel gromoglasni aplavz, s čimer so navijači, ki so v vrsti čakali celo noč, pozdravili, da se je začela prodaja vstopnic.

Jasno je, da bo stadion, ki danes nosi ime "Rajko Mitić" na tekmah z Napolijem, PSG-jem in Liverpoolom pokal po šivih. Že v preteklih dneh je klub prodal 30.000 kompletov vstopnic, v prodaji pa je ostalo nekaj manj od 20.000 paketov. Kot so sporočili iz uprave kluba, so danes vse vstopnice pošle v manj kot treh urah.

crvena zvezda 2
p


Napoli naj bi želel ligo prvakov gostiti v Bariju
Medtem ko so navijači Crvene zvezde čakali na vstopnice, naj bi Napoli Evropski nogometni zvezi (Uefa) poslal prošnjo, da mu dovoli igranje domačih tekem lige prvakov v Bariju. Želja je posledica spora z mestnimi oblastmi Neaplja glede vzdrževanja stadiona, ki naj bi bil v katastrofalnem stanju.

Predsednik kluba Aurelio de Laurentis je že pred časom mestu poslal ponudbo, da odkupi zemljo, na kateri je stadion San Paolo, a je naletel na gluha ušesa. Na neapeljskem stadionu bi morali poleti zamenjati sedeže, a se po krivdi mestnega sveta to ni zgodilo.

"Stadion je naša nočna mora, zmanjšuje mednarodni ugled kluba. Na takem stadionu lige prvakov ne bomo igrali, zato bom sam plačal 1000 avtobusov, da bodo lahko naši navijači odšli v 160 kilometrov oddaljeni Bari," je za Corriere dello Sport dejal De Laurentis, ki je tudi novi lastnik Barija, ta je zaradi stečaja padel v četrto italijansko ligo oziroma serio D.

Vendar iz Nyona, kjer je sedež Uefe, nič ne vedo o tej prošnji. Tudi v taboru Liverpoola, ki bo kot prvi (3. oktobra) gostoval pri Napoliju, nič ne vedo o spremembi kraja igranja. Je pa res, da so novico z zadovoljstvom sprejeli pri Crveni zvezdi, saj bi se Beograjčani 28. novembra vrnili na kraj, kjer sozabeležili največji uspeh v zgodovini, pred 27 leti so tam postali evropski prvaki.

Članki iz rubrike