IMG-3874 Odkrito.si

Kdo je njen skriti ljubimec?!

Dragan Kojić Keba in Severina Svet24.si

Severinin tast razkril družinske skrivnosti

smrt1montazaJaka Koren Petisvet.si

Trije pogledi na smrt

melania trump Svet24.si

Prva dama Melania želi iz Bele hiše napoditi ...

tomica banfic Svet24.si

Očarljivi Hrvat, ki je omrežil vse Slovenke

Miley Cyrus in Liam Hemsworth Najstnica.si

To je ostalo od hiše Miley Cyrus

Isaac Palma in žena Patricija Njena.si

Isaac Palma spakiral kovčke in zapustil Slovenijo

jb
jb
0 12.09.2018 00:03:22

HANDANOVIĆ spet za Slovenijo?! NEMOGOČE! Te besede POVEDO VSE o njem

Profimedia
Bi se Samir Handanović lahko vrnil v gol slovenske nogometne reprezentance?

Potem ko je Jan Oblak več kot očitno ocenil, da ga reprezentanca Slovenije vsaj za zdaj ne potrebuje, čeravno je uradni razlog njegove najnovejše odsotnosti lažja poškodba (ta ga ni ovirala, da ne bi branil na zadnji tekmi za Atletico), se je v deželici na sončni strani Alp spet okrepil glas tistih, ki menijo, da bi se moral v izbrano vrsto vrniti Samir Handanović.

Odlični vratar milanskega Interja je že res star 34 let, a v Italiji še vedno dokazuje, da gre za izredno kvalitetnega čuvaja mreže. Handanović se je sicer od reprezentance poslovil leta 2015, do takrat je odigral kar 81 tekem. Toda ali sploh obstajajo možnosti, da bi se Sarma dejansko vrnil v slovenski gol?Aleksander Šeliga, ki je s Handanovićem kar nekaj časa sodeloval v izbrani vrsti (med drugim sta bila skupaj tudi na svetovnem prvenstvu leta 2010 v Južni Afriki), je mnenja, da iz te moke ne bo kruha. "Kolikor sem v letih, v katerih sva bila skupaj v reprezentanci, spoznal Samirja Handanovića, si upam trditi, da ni niti najmanjše možnosti, da bi se vrnil. Menim, da se ga k temu preprosto ne da pregovoriti," je odločno poudaril 38-letni Celjan in nadaljeval: "Samir je pač takšen; ko se nekaj odloči, si ne bo več premislil, zato se je brezpredmetno sploh pogovarjati o tem. Je pa dejstvo, da je to škoda. Zame je najboljši vratar na svetu in to prepričanje se je pri meni še okrepilo, ko sem spoznal njegov način dela. Zato ga še toliko bolj cenim. Pa tega ne govorim zato, ker ga poznam; zame je res najboljši na svetu. A Samir je pač Samir in zato se ne bo vrnil. Ne bo ga mogoče prepričati."

Toda Šeliga se strinja, da bi Slovenija vratarja Interja kljub njegovim letom še kako potrebovala. "Da, zagotovo. No, potrebovali bi oba, tako Samirja kot Jana. Upam, da se bo slednji kmalu vrnil. Samir pa … Odločil se je, kot se je, in to je to. Zakaj se je tako odločil, pa ne vem. To so njegove osebne zadeve," je dodal nekdanji vratar ljubljanske Olimpije, ki si kruh trenutno služi na Ptuju pri drugoligašu Dravi.

handanovic seliga
alesfevzer.com

Članki iz rubrike