Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 19.07.2018 11:46:33

DILEM NI VEČ: Predsednik Atletica je RAZKRIL, koliko PONUDB ima JAN OBLAK!

Jan Oblak
Reuters
V teh dneh bo očitno kar nekaj najboljših svetovnih vratarjev zamenjalo klub, kar jasno vpliva tudi na prihodnost Jana Oblaka.

Liverpool bo za Alissona Beckerja odštel astronomskih 75 milijonov evrov, kar je rekordni prestop med vratarji. Delodajalca bosta zamenjala tudi Thibaut Courtois in Gianluigi Donnarumma.

Belgijec se bo iz Chelseaja preselil k Realu, medtem ko bo Italijan zapolnil izpraznjeno mesto pri Chelseaju. Tako naj bi bilo. Vse skupaj pa seveda vpliva na dogajanje na nogometni tržnici, na kateri je eden izmed najbolj zaželenih vratarjev zagotovo Jan Oblak.

Škofjeločan ima z Atleticom podpisano pogodbo do poletja 2021, njegova odškodnina pa znaša sto milijonov evrov. In prav slednje je do zdaj odvrnilo marsikaterega kupca, a bi se to lahko v prihodnosti spremenilo.



Oglasil se je predsednik Atletica Enrique Cerezo in razkril, kaj se dogaja glede Oblakove prihodnosti v madridskem klubu. Njegova izjava pa je zelo zanimiva. "Nihče nas ni kontaktiral v zvezi z Oblakom." To je povedal z nasmeškom na obrazu, saj bo slovenska hobotnica najbrž ostala v Atleticu, ki želi sestaviti ekipo, s katero bo izzval Barcelono in Real v boju za naslov španskega prvaka.

"Kar zadeva Oblakovo situacijo, smo vse odlično uredili, zato smo prepričani, da bo še kar nekaj naslednjih let izjemno pomemben del našega moštva," je mirno povedal Cerezo.

Kar nekaj časa se je govorilo, da se za Oblaka zanimajo, Arsenal, Liverpool in Chelsea. Prva sta že našla ustrezno rešitev, medtem ko pri Chelseaju še niso povsem prepričani, ali bodo uspeli dobiti Donnarummo. Zato bi Londončani znali še nekoliko potipati stanje na tržnici.

Članki iz rubrike