osenar Odkrito.si

Kaj se dogaja z Nino Osenar? Pogrešamo jo že ...

Horoskop Bern Svet24.si

Tedenski horoskop: S pomočjo zvezd te dni lahko ...

par Petisvet.si

Pretekla življenja nas obdarijo z dušo dvojčico

taksi ljubljana Svet24.si

Poklical taksista in izkoristil njegovo ...

serena williams Svet24.si

Navdušena nad Archijem, Serena obiskala kraljevo ...

ema lpd Njena.si

Prizadeta Ema v solzah razkrila svojo zgodbo

viljem julijan Njena.si

Slovenski pevec se je zavedno poslovil od sina

nu
nu
0 19.07.2018 11:43:20

POHITITE! Še nakaj časa imate, da se vključite v igro FANTASY PRVA LIGA!

Pojdite na spletno stran www.fantasyprvaliga.si, opravite brezplačno registracijo, izberite igralce, sestavite enajsterico in se potegujte za lepe nagrade!

Igra je odprta, zato ne izgubljajte časa. Če se želite preizkusiti v vlogi virtualnega nogometnega trenerja in se imate za poznavalca slovenskega klubskega nogometa, nagradno igro Fantasy Prva liga enostavno morate igrati.

Imajo ga Premier liga, La liga, Bundesliga, Serie A, seveda tudi liga prvakov, številni ste ga igrali med svetovnim prvenstvom, ZDAJ IMA SVOJ FANTASY SPET TUDI SLOVENSKA PRVA LIGA.


Le v tej simulacijski igri, ki se opira na resnične dosežke nogometašev v slovenski prvi ligi, lahko klub razpolaga s 100 milijoni evrov. Le na tem mestu so v tem trenutku prvoligaški igralci vredni med 3,5 in 13 milijoni evrov, na vrhu piramide vrednosti nogometašev pa je član Maribora Luka Zahović.

Vendar, tako kot v vsakem klubu - pa naj bo to madridski Real, Aluminij ali Mura -, je tudi v tej igri za sestavo dobre ekipe potrebno precej nogometnega znanja, predvidevanja, nekaj matematike in malo sreče.

WWW.FANTASYPRVALIGA.SI

Značke: fantasy, igra, prva-liga

Članki iz rubrike