GJtPNFnW4AAxeMl Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se ...

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
8 19.07.2018 08:53:25

Poškodba? Utrujenost? Kronaveter spregovoril o PRESENETLJIVI MENJAVI in povedal VSE!

www.alesfevzer.com
Rok Kronaveter je bil zagotovo eden tistih, ki so bili najbolj razočarani.

Olimpiji ni uspelo. Slovenski aktualni prvaki bodo z igrami na mednarodni sceni nadaljevali v ligi Europa, v prvem krogu kvalifikacij za ligo prvakov je bil azerbajdžanski Qarabag premočan. Azerbajdžanci so dosegli zadetek več od Ljubljančanov, ki na dveh tekmah niso našli poti v mrežo nasprotnikov.

Morda bi se tekma lahko obrnila drugače, če bi Rok Kronaveter izkoristil priložnost že na začetku tekme. A tako kot pri soigralcih je tudi pri njem težava neučinkovitost. "Odločila sta gol v Ljubljani in naša neučinkovitost. Imeli smo dve, tri lepe priložnosti, na žalost nismo zadeli in na koncu se ni izšlo. Ne vem, kaj se nam dogaja, ker priložnosti imamo, moramo pa popraviti realizacijo. Po igri smo bili enakovredni, a če ne daš gola, pač ne moreš napredovati," je 180 minut dvoboja s Qarabagom ocenil Kronaveter.

"Zavedamo se, da bo vsaka tekma v Evropi težka. Nismo se posebej pripravljali na Crusaders, ker smo upali, da bomo šli naprej v ligi prvakov. Zdaj nas čaka analiza in priprava na naslednjega tekmeca," je o nadaljevanju evropskega dela sezone še dejal Kronaveter.

Mariborčan na začasnem delu v Ljubljani je v preteklosti že nekajkrat v zadnjih trenutkih odločil tekmo, tokrat ga je trener Ilija Stolica iz igre poklical že v 72. minuti tekme. Vse lepo in prav, če bi seveda šlo za utrujenost. A temu očitno ni bilo tako. "Še vedno sem bil pri moči," je na to temo na kratko dejal Kronaveter. Ostalih komentarjev se je zadržal ...

Članki iz rubrike