volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
0 19.07.2018 11:15:13

SEZULO vas bo: Chelseajev NAČRT za poletni prestopni rok je res UBIJALSKI!

Reuters
Pri Chelseaju so končno ustoličili novega trenerja, Maurizio Sarri pa se je resno lotil prenove moštva. Seznam igralcev, ki jih želi pripeljati, pa vas ne bo pustil ravnodušnih. Sploh navijači Chelseaja bodo navdušeni!

Italijanski strokovnjak si je za glavno nalogo zadal, da v klub pripelje novega napadalca. Alvaro Morata se v prešnji sezoni ni izkazal in bi lahko kmalu zapustil London. Sarri želi kupiti Roberta Lewandowskega in bojda so pri Bayernu pripravljeni prisluhniti ponudbi.

Če Poljaka ne bo na Stamford Bridge, je naslednja opcija Gonzalo Higuain. Že danes se bodo modri sestali s predstavniki Juventusa zaradi prestopa Danieleja Ruganija. Pogovarjali pa se bodo tudi o možnosti, da bi se dogovorili glede Higuaina, Chelsea je za omenjeni dvojec pripravljen plačati sto milijonov evrov! A to ni vse, Sarri bi kupil še Miralema Pjanića.



Ker bo Thibaut Courtois odšel k Realu, in ker Londončanom ni uspelo pripeljati Alissona Beckerja (odšel bo v Liverpool), je Sarri za mesto prvega vratarja predvidel kar Ginaluigija Donnarummo. Milan ga je pripravljen prodati, Italijan pa je zanj pripravljen odšteti 70 milijonov evrov, kar bi skoraj zagotovo zadovoljilo odgovorne v milanskem klubu.

Ni kaj, Sarri se je resnično 'zapičil' v kopico zvezdnikov, ki bi jih rad videl na Stamford Bridgeu, in je za to pripravljen globoko seči v žep, kar je Roman Abramovič očitno brez težav sprejel.

Članki iz rubrike