Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ro
ro
10.04.2016 08:39:58
Deli članek:

Bezjak zadel, Armada molčala

nk rijeka

Nogometaši Rijeke so vsaj malce zacelili rane.

Nogometaši Rijeke so po prvenstvenem remiju v Koprivnici, s katerim si si poslabšali položaj v boju za naslov prvaka, in porazu proti Slavenu na istem stadionu, ki jih je stal uvrstitve v finale hrvaškega pokalnega tekmovanja, spet zmagali. Varovanci Matjaža Keka so v 30. krogu na svojem stadionu na Rujevici s 3:0 (2:0) premagali zadnjeuvrščeni Zagreb in vsaj malce zacelili rane iz preteklih dni. Med strelce se je vpisal tudi slovenski reprezentant Roman Bezjak, ki je v 21. minuti zadel za 2:0, mrežo sta zatresla še Filip Bradarić (19) in Florentin Matei (51).

Ob tem je zanimivo, da so bili vsi goli doseženi v komornem ozračju. Člani domače navijaške skupine Armada so namreč vse do 60. minute molčali. "Danes bomo navijali tako, kot ste vi v Koprivnici igrali," so pojasnili s transparentom, nakar so bili v zadnji tretjini dvoboja zelo glasni.

Koroški napadalec je igral vso tekmo, prav tako je reški obrambi od prve do zadnje minute poveljeval Miral Samardžić, Aleša Mejača ni bilo na igrišču.