Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.04.2016 17:38:00
Deli članek:

Gonja proti komentatorju zaradi "umakni se, srbski bedak!"

Milorad Mažić

V precejšnjih težavah se je znašel reporter britanske radijske postaje BBC5, ki je v afektu užalil srbskega delivca pravice.

Na napeti tekmi četrtfinala lige prvakov med PSG-jem in Manchester Cityjem je sodil Milorad Mažić, ob zelo dobro opravljenem delu pa se je ob njega vseeno obragnil golgoletni angleški radijski reporter. V eni od akcij Manchester Cityja je žoga zadel Mažića, komentatorja Alana Greena pa so ponesla čustva. 

"Umakni se, ti srbski bedak," je zaupil v živ mikrofon in s tem v prenos, ki je šel tako po britanskem otočju kot v svet. Tekma je šla naprej, seveda pa je posnetek ostal in zaradi njega si je Green nakopal kar precej sovražnikov. Nič čudnega, njegov izpad je šel resnično precej predaleč

Zelo glasni so v Srbiji, kjer mediji enogalsno zahtevajo opravičilo BBC-ja in klicanje komentatorja k odgovornosti. Glasni pa so tudi predstavniki ostalih medijev na Otoku, ki so dejanje označili za nedopustno. BBC se še ni izjasnil, prav tako pa ni jasno, a li bo slovita medijska hiša ukrepala.