Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.04.2016 20:30:39
Deli članek:

Trebušček namesto Ronaldovih mišic: Nizozemci so se ponorčevali iz Reala (foto)

"Najdite glavno razliko," so zapisali, ob tem pa objavili fotografijo, ki močno spominja na znamenito Realovo po el clasicu.

Nogometaši kraljevega kluba se se pretekli konec tedna fotografirali neposredno po zmagi nad Barcelono, pri čemer je izstopal Cristiano Ronaldo, ki je bil na fotografiji malce manj spontan od ostalih. Kot trdijo mnogi, se je na pritisk sprožilca dobro pripravil in na najboljši mogoči način pokazal svoje izklesano telo

Čeprav mu gre tega vsekakor zavidati, je zaradi svojega nastopaštva sprožil tudi kar nekaj posmeha, najbolj posrečeno pa so se tega lotili pri nizozemskem moštvu Almere City. Ta si je zagotovil obstanek v drugi nizozemski ligi, ob tem pa se odločil posneti nekakšno kopijo Realove fotografije. 

Jasno, tudi s kopijo Ronaldo, vlogo katerega je odigral očitno najslabše fizično pripravljeni nogometaš, ki je še dodatno izbočil svoj trebušček, v katerega je zagotovo steklo kar nekaj piv preveč. Nizozemci so na spletu in predvsem na družabnih omrežjih poželi veliko navdušenje ter prišli v vse največje svetovne medije.