Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
08.10.2024 16:30:42
Deli članek:

Boštjan Cesar že zapustil reprezentanco? Prizor s treninga razkriva vse, glejte, kaj se dogaja

Martin Metelko

Slovenska reprezentanca bo v sredo odpotovala na Norveško, kjer jo čaka naslednja tekma v ligi narodov, eno glavnih vprašanj pa je, kaj se dogaja s pomočnikom selektorja Boštjanom Cesarjem.

Slovenski nogometaši bodo v sredo odpotovali v Oslo, kjer se bodo v četrtek, 10. oktobra, v ligi narodov pomerili z Norveško, dan pred odhodom pa so na Brdu pri Kranju opravili trening in nekaj minut namenili tudi medijski sili.

Eno glavnih vprašanj je bilo, ali bo tam tudi pomočnik slovenskega selektorja Matjaža Keka Boštjan Cesar. Slednjega se namreč tesno povezuje z Mariborom, pri katerem naj bi nasledil glavnega trenerja Anteja Šimundžo in prevzel vodenje vijoličaste zasedbe.

Kljub vse glasnejšim namigom, da se bo to res zgodilo, pa v reprezentanci za zdaj poteka vse po načrtih. Pred tekmo z Norveško slovenski selektor še zmeraj lahko računa tudi na pomoč Cesarja, ki je bil tudi v torek na Brdu pri Kranju. Kakšnih dodatnih podrobnosti o tej temi iz reprezentance niso razkrili, po naših informacijah pa je bil to njegov zadnji trening s slovensko reprezentanco na Brdu pri Kranju, v kratkem naj bi že začel s pogovori z Mariborom.

Martin Metelko