Kris Jenner Svet24.si

Zvezda resničnostnega šova spregovorila o raku

eugenie bouchard Svet24.si

Foto: Genie se v bikiniju loteva opravil na vrtu

klemen bostjancic Necenzurirano

Kdo pri Boštjančiču želi pred javnostjo skriti...

jansa morawiecki orban fb Reporter.si

Orban in njegov vazal Janša z dolgim nosom domov ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

Nekateri trdijo, da Harry ne uživa v Kaliforniji ... Ravno nasprotno Odkrito.si

Skrivni načrt za vrnitev Harryja

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
6 22.06.2024 11:00:42

Benjamin Šeško osupnil angleškega novinarja, ki kar ni mogel verjeti, kaj mu je povedal Slovenec!

Benjamin Šeško na tekmi Slovenije proti Srbiji.
Martin Metelko
Slovenski napadalec je bil včeraj na voljo medijem.

Nekaj minut je Benjamin Šeško namenil tudi novinarju slovitega angleškega The Suna, ki je včeraj že prišel v slovensko bazo in ga je v prvi vrsti zanimalo, kako lahko kot tako mlad nosi tako velik pritisk in pričakovanja celega naroda, pa tudi pritisk tega, da o njem mnogi govorijo po vsem svetu.

"Ne vem, no, jaz na to gledam izrazito s svetle strani – tako dojemam stvari, tako sem vzgojen. Če ti življenje ponudi to, da te ljudje poznajo in govorijo o tebi – pa če govorijo karkoli, dobro ali slabo –, si lahko samo srečen. Oziroma to pomeni, da sem naredil nekaj tako pomembnega, da ljudje o tem govorijo. In da sem v svoji državi lahko to, kar sem, je čisto veselje, ne more biti nič drugega. Pa še zelo mlad sem, veliko imam še pred seboj," je Beni angleškega kolega osupnil, da je o tem govoril še ves čas slovenskega treninga – češ kako zrelega in pametnega mladeniča imamo.



Nato pa mu tudi ponovil, da namerava Slovenija presenetiti Anglijo – da jo zelo spoštuje, a da če bodo Angleži igrali tako kot na prvih dveh tekmah, da je to morda dober trenutek za slovenski podvig. In spregovoril tudi o Harryju Kanu, s katerim sta se pomerila že v bundesligi. "V vsaki sezoni doseže veliko, veliko golov, gre za izjemnega napadalca. Je drugačen tip igralca od mene, a ga občudujem in se kaj naučim tudi od njega. Zelo se veselim, da se bova pomerila še z reprezentancama."

CELOTEN POGOVOR Z BENJAMINOM ŠEŠKOM SI LAHKO PREBERETE SAMO V DANAŠNJI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JO NAJDETE TUDI NA TRAFIKA24.SI.

Članki iz rubrike