asteroid Svet24.si

Mimo Zemlje drvi asteroid v velikosti nogometnega ...

poletje, pahljača, vročina Svet24.si

Preprosti triki, kako ohladiti dom, če nimate ...

trump biden soočenje Necenzurirano

Ko politično areno zasuješ z blatom, v njej ...

IMG_6225 Reporter.si

Slovenec je lahko le nemočno besnel ob ...

doncic slovenija Ekipa24.si

Kraljevsko! Dončić ne skriva navdušenja, ...

marjetka in rudi.pg Njena.si

Poroka na prvi pogled: Marjetka in Rudi še bolj ...

stojanovic ronaldo slovenija portugalska Ekipa24.si

Padajo rekordi! Česa takšnega še ne, na liniji ...

nu
nu
9 22.06.2024 08:43:57

Benjamin Šeško razkril, kako so se med tekmo spremenili srbski nogometaši: Začeli so ...

Tekma 2. kroga skupine C med Slovenijo in Srbijo v Münchnu.
Martin Metelko
Odlični napadalec je razkril, da se je obnašanje srbskih nogometašev med samo tekmo zelo spremenilo.

Pri Nogometni zvezi Slovenije so Benjamina Šeška na njegovo željo včeraj postavili v čisto običajen termin čisto običajnih, vsem prisotnim novinarjem namenjenih izjav pred treningom slovenske reprezentance, a se je stvar zataknila – za druge slovenske novinarje, ne za nas – pri tej prisotnosti. Priznamo, peščica je imela tudi nekaj smole z nadležno nezanesljivimi nemškimi vlaki. Ogromna večina pa je izbrala malce več lagodja in žrtvovala včerajšnji trening, da jim ne bi bilo treba opraviti vsega – sicer obsežnega – dela in bodisi sedem ur voziti bodisi drugače potovati iz Münchna do Wuppertala. Legitimna odločitev, dela je res ogromno in razdalje so velike, toda na tem mestu velja pohvaliti odlično organizacijo kolegov z redakcije, sijajne odločitve odgovornih, lastno iznajdljivost s pisanjem tekstov in odlično relacijsko vožnjo našega fotografa. Ne samo da smo se včeraj pojavili na treningu v Wuppertalu, pojavili smo se precej čili in sveži, če bi se tekma dan prej končala vsaj pikico manj stresno, bi bili tudi sveži. Predvsem pa smo se pojavili edini – in če je to nagrada, naj bo tako. Sprejmemo. Hvala lepa. In hkrati je bilo jasno, da Beni ne bo razočaral, pa naj je bilo razočaranje še tako prisotno na njem in naj ga je še tako žarčil skozi svoja imenitna pojasnila, premišljene besede, sijajna razkritja.

Recimo ob vprašanju, kakšen je bil odziv srbskih igralcev na igrišču po tej drami? Se je vse korektno končalo kljub močnim čustvom – tako kot se je korektno začelo in tako kot je bilo precej korektno med navijači? 



"V igri se je videlo, da so se stvari proti koncu nekoliko spremenile – začeli so precej provocirati, ko so videli, da nujno potrebujejo spremembo izida. Bilo je tudi nekaj neprimernega vedenja, a ne bom šel v podrobnosti. Tudi zato ne, ker so te stvari v nogometu povsem razumljive," je razkril Benjamin Šeško. 

CELOTEN POGOVOR Z BENJAMINOM ŠEŠKOM SI LAHKO PREBERETE SAMO V DANAŠNJI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JO LAHKO DOBITE TUDI NA TRAFIKA24.SI. 

Članki iz rubrike