dlake v grlu Svet24.si

Avstrijcu so v grlu rasle 5-centimetrske dlake

tanja žagar Svet24.si

Tanja Žagar ima raka dojke. »Če je to cena za ...

darko horvat Necenzurirano

Vrnitev največjega slovenskega tajkuna: v Izraelu...

tina gaber robert golob pl Reporter.si

Skrivnost drugega polčasa: vlada Roberta Goloba s...

slovenija anglija pm Ekipa24.si

Nam zavidajo? Hrvati že na dopustu, tako pa ...

Mnogi si upajo trditi, da so to nezemljani Odkrito.si

Nenavadna svetloba nad južno Italijo

navijači slovenija pm Ekipa24.si

Slo-ve-ni-ja! Na tisoče navijačev se je ...

nu
nu
18 21.06.2024 19:54:15

Olimpija ima prvo poletno okrepitev: Zmaji pred začetkom evropske sezone z Brazilcem!

Martin Metelko
Olimpija je predstavila prvo poletno okrepitev, to je 25-letni vezist Charles Alves Moreira Thalisson. Zmajem pa je obljubil zvestobo do poletja 2027.

Ob prihodu v Zmajevo gnezdo je Thalisson povedal: "Prestop v NK Olimpija je zame izjemna priložnost za nadaljnji razvoj. To je klub z bogato zgodovino, močno ekipo in strastnimi navijači, kar mi predstavlja velik izziv in hkrati tudi motivacijo. Veselim se sodelovanja z novimi soigralci ter strokovnim štabom. Prepričan sem, da bomo s trdim delom, predanostjo in vztrajnostjo lahko dosegli velike cilje. Navijačem pa obljubljam, da bom na igrišču vedno dal vse od sebe in se boril za zeleno-beli dres."

Thalisson je v preteklosti igral za brazilski Legiao-DF ter hrvaški NK Sloboda Varaždin. Zadnja tri leta je bil član Rogaške, kjer je v pretekli sezoni tudi prvič okusil igranje med slovensko elito. Na 35 tekmah Prve lige Telemach in Pokala Union je zadel 5-krat, obenem je vpisal štiri asistence. Nase je opozoril tudi na finalni tekmi v Stožicah, ko je z golom v podaljšku poskrbel za minimalno prednost. S svojo borbenostjo je tako v slovenskem okolju že navduševal, zato bodo njegove izkušnje zagotovo predstavljale dodano vrednost ekipi Zmajev.

thalisson

Značke: olimpija, ljubljana

Članki iz rubrike