asdhgag Svet24.si

Arso: Pred nami mini vročinski val, nato prihaja ...

kristali Svet24.si

4 čudežne lastnosti kristalov

Andreja Katič Necenzurirano

Afera sodna stavba: kaj je ministrica Katič ...

kucan krsinar Reporter.si

Kučan v novem Reporter Magazinu: Čeferina bi si ...

slovenija 2 Ekipa24.si

Sijajno! Prizor zažgal splet, reakcija Slovencev ...

Izbira obleke, ki najbrž ni naključna - tudi zaradi barv, ki so ustvarile neko celoto in sporočilo Odkrito.si

Foto zgodba: To najbrž ni bilo naključje

slovenija euro 2024 veselje Ekipa24.si

Zdaj je jasno, s kom in kdaj bodo Slovenci napadli...

nu
nu
2 12.10.2023 12:52:33

S petega na prvo mesto?! Kapetan Olimpije je v svojem slogu komentiral Krznarjev prihod v Celje!

Martin Metelko
Slovenska reprezentanca se pripravlja na sobotni obračun s Finsko.

V soboto v zgodnjih večernih urah bodo Stožice pokale po šivih, slovensko reprezentanco namreč čaka ena od najpomembnejših tekem te generacije nogometašev. Tekma, ki bi jim lahko na široko odprla vrata do uvrstitve na evropsko prvenstvo in tekma, ki bi jih lahko tudi precej oddaljila od tako želenega cilja. A o zadnji možnosti v slovenski izbrani vrsti ne želijo in nočejo razmišljati. Edini cilj so tri točke pred evforičnimi domačimi navijači. 

Nekateri nogometaši, ki so trenutno v reprezentanci, na uvrstitev na veliko tekmovanje čakajo že kakšno desetletje, spet drugi malo manj, a zato ta želja ni niti malo manjša. "Zdaj, ko smo v taki situaciji, vsi dobro vemo, da se borimo za nekaj več. Ni posameznika, ki bi razmišljal o tem, kdo bo igral, kdo bo zabijal, ker vemo, da bo končna nagrada enaka za vse. Tistih enajst, ki bo igralo, mora biti uspešnih, kdo pa bo to, pa v tem trenutku res ni pomembno," razmišlja Timi Max Elšnik.

Kapetan Olimpije se je v svojem slogu odzval tudi na vprašanje, kaj si misli o prihodu Damirja Krznarja v Celje. Prej je bil hrvaški strateg z Mariborom na petem mestu, zdaj pa je s Celjem kar naenkrat prvi, pri tem je ekspresno prehitel tudi njegovo Olimpijo. "In to brez odigrane tekme, to je res poseben dosežek," se je na ves glas zasmejal Elšnik. 

Članki iz rubrike