pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

nu
nu
0 03.06.2021 18:44:46

NOVA generacija NAVDUŠILA! Upi RAZBILI Makedonce, Matko zabil prvič po nesreči, potem pa se je zgodilo TOLE

a
alesfevzer.com
Potem ko se slovenski mladi reprezentanci ni uspelo uvrstiti v izločilne boje evropskega prvenstva, je v ekipi prišlo do menjave generacij.

Poslovilo se je kar nekaj fantov, na njihovo mesto pa so prišli novi. Selektor Milenko Aćimović jih je danes preizkusil v Krškem, kjer so se Slovenci v prijateljski tekmi pomerili s Severnimi Makedonci. Gostje praktično od prvega sodniškega žvižga niso imeli možnosti za ugoden rezultat.

Aćimović je na igrišče poslal naslednjo enajsterico: Martin Turk, Žan Trontelj, Dušan Stojinović, Benjamin Markuš, Vid Koderman, Nik Prelec, Tamar Svetlin, Enrik Ostrc, Mark Španring, Aljaž Cesar in Aljoša Matko. Domači pa so že v drugi minuti povedli z zadetkom Aljoše Matka. To je bil prvi zadetek mariborskega napadalca po hudi prometni nesreči, ki jo je povzročil v začetku aprila. Matko se je zadetka močno razveselil, padel je na kolena in pogledal v nebo ...

Le pet minut pozneje je Nik Prelec podvojil vodstvo, pred odhodom na glavni odmor pa je v polno meril še Tamar Svetlin in se podpisal pod prekrasen zadetek (videoposnetek spodaj).

V drugem polčasu se rezultat ni več spreminjal, gostje pa so od 76. minute igrali z igralcem manj, saj je bil izključen Ilievski.

SLOVENIJA U21 - SEV. MAKEDONIJA U21 3:0 (3:0)
Krško - Stadion Matija Gubec.
Strelci: 1:0 Matko (2), 2:0 Prelec (7), 3:0 Svetlin (44)
SLOVENIJA: Turk, Trontelj (46' Pečnik), Stojinović (88' Burin), Markuš (88' Rorič), Koderman (46' Pavlović), Prelec (65' Flakus Bosilj), Svetlin (88' Kurež), Ostrc (65' Maher), Španring, Casar (65' Begić), Matko (88' Cipot). Selektor: Milenko Aćimović.
SEV. MAKEDONIJA: Denkovski, Mladenovski, Antovski, Gjurkovski, Aleksovski, Vosha, Elezi, Fazlagikj, Gjorgjievski, Maksimov, Grozdanovski. Drugi polčas: Serafimov, Iseni, Ilievski, Bozinovski, Ferati, Ramadani, Stankovski, Berisha, Grozdanovski, Angjelkovski, Dimoski, Jankulov, Trajkoski, Spahiu. Selektor: Blagoja Milevski.
Rdeči karton (0-1): Ilievski (76)

slovenija 2
alesfevzer.com

Članki iz rubrike