Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
0 03.06.2021 13:44:26

VROČA NOVICA: Inter ima novega trenerja, to je strateg, ki bo v prihodnji sezoni branil NASLOV v serie A!

Reuters
Inter Milan ima novega trenerja.

Inter Milan je pred kratkim ostal brez trenerja. Antonio Conte je v končani sezoni poskrbel za sijajen uspeh in nogometaše iz Milana popeljal do naslova prvaka v serie A, po koncu sezone pa šokiral s svojo odločitvijo in odstopil z mesta trenerja. Kot glavni razlog je navedel, da se z vodstvom kluba ne strinja z nekaterimi odločitvami, pod takšnimi pogoji pa se ni videl na čelu strokovnega štaba črno-modrih.

Kar nekaj časa se je ugibalo, kdo bo njegov naslednik, zdaj pa ni več nobenih dvomov. Kot so pred nekaj trenutki sporočili iz Interja, bo nogometaše v prihodnjih dveh sezonah vodil Simone Inzaghi. Petinštiridesetletni italijanski strateg je zadnjih pet sezon vodil nogometaše Lazia, to pa je tudi njegova edina trenerska izkušnja do zdaj.

EURO U-21

Največji športni dogodek v Sloveniji, UEFA Evropsko prvenstvo v nogometu do 21 let, se približuje vrhuncu. Zadnji dan maja in v začetku junija so pred nami še izločilni boji. Le še osem najboljših mladih reprezentanc je ostalo v boju za naslov prvaka stare celine. Bodoči nogometni zvezdniki evropskih velikanov s svojimi nastopi v elitnih ligah že krepko opozarjajo nase, vi pa imate izjemno priložnost, da si jih ogledate v živo v dresu njihovih reprezentanc.

Vstopnice si lahko zagotovite s spletnim nakupom preko Eventima ali na prodajnih mestih Petrola, v trgovini NZS na Mestnem trgu v Ljubljani in štiri ure pred tekmo na blagajni stadiona. Vstop na stadion je mogoč ob upoštevanju PCT pravil in ob upoštevanju ostalih ukrepov za zajezitev epidemije.

Na dan tekme bo tako v Ljubljani kot Mariboru pred stadionom možnost brezplačnega hitrega testiranja. Izkoristite edinstveno priložnost in doživite nogometni spektakel za najboljšega v Evropi v živo!

EURO U21

Značke: inter, inzaghi

Članki iz rubrike