sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

viola Ekipa24.si

Diverzantska akcija: Viole v Ljubljani napadle ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

matej mohoric 24 mm Ekipa24.si

Matej Mohorič o nedolžni ureznini, ki mu je niso...

nu
nu
0 03.06.2021 14:52:22

Novo in zelo znano trenersko ime v MARIBORU: v Ljudskem vrtu bodo postavljali nove temelje!

alesfevzer.com
Novo trenersko ime v Mariboru.

Po tem, ko so pred dnevi predstavili prvega novinca v članski izbrani vrsti, so v Mariboru začeli tudi s postavljanjem temeljev v mladinskih kategorijah. Tako je trener ekipe U-19 postal Tomaž Petrovič, ki je do nedavnega vodil mlajše selekcije slovenske reprezentance, ima pa tudi nemalo izkušenj kot članski trener Interblocka, Brava, Krškega in Celja. 

Na klopi mladinskega moštva vijoličastih je zamenjal Bojana Flisa, ki bo v prihodnje vodil ekipo mladih upov do 15 let. "Delovno okolje in zahteve v Mariboru so mi dobro znane. Razumljivo je, kaj se pričakuje. Imam razdelan načrt, kaj si želim z ekipo in posamezniki. Čeprav sem še mlad, imam kar nekaj izkušenj. Z delom z različnimi starostnimi kategoriji, od U-8 do članov, od četrte do prve lige, pa tudi z reprezentančnega prizorišča, z različnih evropskih tekem. Zavedam se, na kakšen nivo morajo priti fantje, da bi bili pripravljeni za igranje v članski ekipi Maribora in bi bili tržno zanimivi. Z jasno zastavljenimi smernicami bomo skušali slediti načrtu."

petrovic dw
Drago Wernig - TAKA

Pri delu Tomaža Petroviča bo dodatnega pomena tudi usklajeno sodelovanje s Simonom Rožmanom, ki bo vključeval vse več igralcev iz nogometne šole k članskemu moštvu. "Poznava se že zelo dolgo. Dobro se razumeva, bila sva tudi sodelavca v Celju. Imava veliko podobnih pogledov, smernice, ki so že opazne pri članih, bomo skušali izvajati tudi pri delu z mlajšimi selekcijami. Pripravljeni bodo vsi pogoji in ni bojazni za uspešen dogovor glede vseh zadev, s katerimi bomo skušali pomagali fantom. Nekateri fantje iz naše selekcije bodo začeli priprave s člani, kar za njih pomeni izjemno koristno izkušnjo," je povedal za klubsko spletno stran. 

EURO U-21

Največji športni dogodek v Sloveniji, UEFA Evropsko prvenstvo v nogometu do 21 let, se približuje vrhuncu. Zadnji dan maja in v začetku junija so pred nami še izločilni boji. Le še osem najboljših mladih reprezentanc je ostalo v boju za naslov prvaka stare celine. Bodoči nogometni zvezdniki evropskih velikanov s svojimi nastopi v elitnih ligah že krepko opozarjajo nase, vi pa imate izjemno priložnost, da si jih ogledate v živo v dresu njihovih reprezentanc.

Vstopnice si lahko zagotovite s spletnim nakupom preko Eventima ali na prodajnih mestih Petrola, v trgovini NZS na Mestnem trgu v Ljubljani in štiri ure pred tekmo na blagajni stadiona. Vstop na stadion je mogoč ob upoštevanju PCT pravil in ob upoštevanju ostalih ukrepov za zajezitev epidemije.

Na dan tekme bo tako v Ljubljani kot Mariboru pred stadionom možnost brezplačnega hitrega testiranja. Izkoristite edinstveno priložnost in doživite nogometni spektakel za najboljšega v Evropi v živo!

EURO U21

Članki iz rubrike