900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

vladimir-tintor Njena.si

Zgodil se je preobrat, snema se 4. sezona Botrov

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 03.06.2021 13:21:42

Selili so ga iz REALA, zdaj pa je iz Madrida prišla VROČA NOVICA! Odločitev je padla, Španec bo ...

Znana je usoda zvezdnika madridskega Reala.

Že nekaj časa se je omenjalo, da bi član Reala Lucas Vazquez utegnil zapustiti Madrid. Čeprav je pod vodstvom Zinedina Zidana dobil kar nekaj priložnosti za igro, pa je vseeno čutil, da nima takšnega statusa, kot bi si ga morda zaslužil. Konec meseca bi mu tako ali tako potekla pogodba s španskim velikanom, zaradi česar bi imel pri izbiri svojega novega kluba proste roke, pred kratkim pa se ga je povezovalo celo z Bayernom.

Do dogovora na koncu ni prišlo, Vazquez pa je v zadnjih dneh opravil kar nekaj sestankov z vodstvom Reala in očitno prišel do zaključka. Iz Reala so namreč razkrili, da Vazquez še naprej ostaja član kraljevega kluba, podpisal pa je triletno pogodbo.

EURO U-21

Največji športni dogodek v Sloveniji, UEFA Evropsko prvenstvo v nogometu do 21 let, se približuje vrhuncu. Zadnji dan maja in v začetku junija so pred nami še izločilni boji. Le še osem najboljših mladih reprezentanc je ostalo v boju za naslov prvaka stare celine. Bodoči nogometni zvezdniki evropskih velikanov s svojimi nastopi v elitnih ligah že krepko opozarjajo nase, vi pa imate izjemno priložnost, da si jih ogledate v živo v dresu njihovih reprezentanc.

Vstopnice si lahko zagotovite s spletnim nakupom preko Eventima ali na prodajnih mestih Petrola, v trgovini NZS na Mestnem trgu v Ljubljani in štiri ure pred tekmo na blagajni stadiona. Vstop na stadion je mogoč ob upoštevanju PCT pravil in ob upoštevanju ostalih ukrepov za zajezitev epidemije.

Na dan tekme bo tako v Ljubljani kot Mariboru pred stadionom možnost brezplačnega hitrega testiranja. Izkoristite edinstveno priložnost in doživite nogometni spektakel za najboljšega v Evropi v živo!

EURO U21

Značke: vazquez, real

Članki iz rubrike