tovornjakar Svet24.si

Tovornjakar vijugal mimo Celja, kriva je bila ...

Ijen Svet24.si

Turistka zgrmela 70 metrov v krater aktivnega ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
1 18.11.2019 10:53:39

Nogometaša MARIBORA sta doživela GRD SPREJEM NAVIJAČEV! Poglejte, kako sta bila PRIČAKANA (foto)

Grega Wernig
Zagotovo jima ni bilo prijetno.

Reprezentanca BiH, za katero igrata tudi dva nogometaša Maribora Dino Hotić in Kenan Pirić (nogometaš Olimpije Luka Menalo je prav tako dobil vpoklic v izbrano vrsto, toda zaradi poškodbe ne more igrati), bo danes odigrala svojo zadnjo tekmo v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo. Zelo neuspešnih kvalifikacijah za evropsko prvenstvo

Selektor BiH Robert Prosinečki se s svojimi varovanci mudi v Liechtensteinu, kjer je tudi peščica sicer izjemno zvestih, toda precej nezadovoljnih navijačev BiH. In slednji so svojim ljubljencem ob prihodu v Liechtenstein pripravili dobrodošlico, ki Hotiću, Piriću in kolegom zagotovo ni bila všeč. 

Na ulicah Vaduza so namreč navijači razvili transparent z vsebino "Poznajete'l osjećaj zove se sramota" oziroma v prevodu "ali poznate ta občutek, reče se mu sramota". Gre sicer za del pesmi zelo znane glasbene skupine iz BiH Dubioze kolektiv in po mnenju navijačev iz BiH najbolje opiše stanje v reprezentanci BiH. 

bih navijaci transparent
Facebook
Varovanci Roberta Prosinečkega bodo sicer danes proti najbolj skromni reprezentanci v skupini lovili svojo četrto zmago v kvalifikacijah, toda čeprav bi ob ugodnem razpletu (če Grčija ne bi premagala Finske in Armenija ne bi slavila proti Italiji) na preostalih dveh tekmah v skupini lahko s petega mesta skočili vse tja do tretjega, je to seveda precej premalo za vedno zahtevne navijače. Še posebej, ker gre iz skupine na evropsko prvenstvo ob Italiji prvič v zgodovini tudi Finska, ki ima v tem trenutku kar osem točk več od BiH. 

Članki iz rubrike