venera Dobra karma

Tedenski horoskop: lahko si spremenite usodo, če ...

Isidro Brito Bruno Svet24.si

To je 20-letnik, ki je zabodel in ubil ...

marta kos anze logar Reporter.si

Zunanji minister Anže Logar zaščitil bivšo ...

Soča Svet24.si

Starša dečka, ki je utonil v Soči: “CSD nama ...

splošna-bolnišnica-murska-sobota, respiratorji, ventilator, zdravstvo-dr Necenzurirano

Scenarij za drugi val katastrofičen, opreme pa ...

IMG_20200723_101912 Odkrito.si

Ivan Gale: Gotovo bom v prihodnosti bolj ...

spela groselj Njena.si

Po nesreči Špela Grošelj spet v akcijo

nu
nu
1 18.11.2019 07:10:50

STEBER slovenske lige RAZKRIL: Moj sorodnik igral za MAN UNITED, če bi me poklical ZAHOVIĆ, pa bi ...

Drago Wernig - TAKA
Oglasil se je branilec Aluminija.

Da je Aluminij hit sezone v Prvi ligi Telekom Slovenije, ni dvoma. Da je eden najzaslužnejših za odlične rezultate tega kluba tudi Ilija Martinović, drži kot pribito. Visokorasli branilec je pravi steber slovenske lige, tudi po njegovi zaslugi je Aluminij na 17 tekmah prejel le 15 golov, kar je najmanj med vsemi. Toda kako je Martinović sploh zašel v slovensko ligo? Zgodba o tem je zanimiva.

"Nikola Jovanović, ki je igral za Crveno zvezdo in Manchhester United, je moj sorodnik. On mi je pomagal, da je bila ta pot v okolje, v katerem sem želel pokazati svoje kvalitete in kjer se bom lahko izpopolnjeval, malo krajša. Prek njega sem prišel do Aluminija, o katerem nisem vedel veliko, prav tako ne o Kidričevem. Vse to, kar se je zgodilo za tem, je zelo olepšalo sliko. Nisem pričakoval, da se bom v tem okolju tako dobro znašel," je v pogovoru za Večer razkril nogometaš iz Črne gore.

Pa bi v Sloveniji igral še za koga drugega? Recimo – Maribor?! "Če pokliče takšen klub, je težko zavrniti poziv. Ima izjemne štoperje. Vsi igralci so tam zaradi kakovosti. Saša Ivković je bil najboljši štoper lige, dokler ni odšel. Dobro bi razmislil, ampak to, da pokliče takšen klub, se zgodi enkrat v karieri," je za Večer še dejal 25-letni nekdanji nogometaš Lovčena, ki v Sloveniji igra od julija 2017 dalje.

Članki iz rubrike