jelincic monika selitev gp4 Svet24.si

FOTO: Tako se je Zmago znebil Monike in njenih ...

polna luna Dobra karma

12. 12. - zadnja polna luna tega desetletja in ...

Komar mrzličar Svet24.si

To je moški, čigar prdci lahko ubijejo komarje

sarec pahor masa bobo Svet24.si

Šarec: Bilateralni pogovori ali "vrnitev na ...

ženska Dobra karma

Nihče ne sme imeti večje moči nad vašimi ...

alenka kosir Njena.si

Sprememba: Alenka Košir se je po 30 letih ...

Nuša Lesar (v obleki Maje Ferme, Maja Ferme Fashion) Njena.si

Nuša Lesar si je odstranila materino znamenje

nu
nu
2 18.11.2019 08:47:49

OBOŽEVALI so ga, zdaj pa je VROČI ZMAJ udaril z vso silo: REŠIL SEM VAS, vi pa ste mi vrnili tako, da ...

alesfevzer.com
Ante Vukušić brez dlake na jeziku.

Čeprav na slovenski prvoligaški sceni vlada zatišje, kakopak zaradi reprezentančnega dogajanja, so nogometaši Olimpije še naprej sila dobrodošli gostje v različnih medijih. Na Hrvaškem so se tako spet spomnili Anteja Vukušića, prvega strelca Prve lige Telekom Slovenije, ki je tokrat spregovoril za Dalmatinski portal. O tem, kaj si misli o Mariboru, smo že pisali, hkrati se je Vukušić dotaknil tudi svojega prvega kluba v članski karieri – Hajduka. In očitno ga ni ohranil v ravno najlepšem spominu.

"Še vedno se sem in tja spomnim časov pri Hajduku (tega je zapustil poleti 2012, op. p.). Odšel sem kot kapetan, lahko rečem, da sem rešil klub v najtežjem trenutku. Pred tem sem se več obremenjeval s tem, zdaj pa nimam časa, da bi razmišljal, kaj je bilo. Nisem želel v Pescaro. Predsednik Brbić mi je rekel, da moram iti, saj bo sicer klub propadel. Odgovoril sem, da če je tako, bom šel. Sem največji navijač Hajduka. Bil sem kapetan," je začel nekdanji član Krškega in nadaljeval: "Na koncu je bilo, kakor je pač bilo. Jaz sem rešil klub, mene pa ni nihče poklical, ko sem to potreboval. Številni igralci so se vračali na Poljud, meni pa ni nihče ponudil roke pomoči. To najbolj zamerim. Ve se, kdo vse je bil v zadnjih dveh letih in pol na Poljudu. Prepričan sem, da bi lahko pomagal."


Ampak zdaj o Hajduku iz Splita ne razmišlja več. Samo o Olimpiji. Za zdaj. "Pri Olimpiji mi je bog vrnil vse. Uresničilo se je vse, kar sem si zamislil," je še dodal vroči zmaj.

Članki iz rubrike