19_KKK_2206 Odkrito.si

Bo Jerneju Damjanu lahko pomagala žena?

toča, pod mostom, vozniki Svet24.si

"Človeška norost ne pozna meja!" To so počeli ...

tek Petisvet.si

Vsi blagoslovi gibanja na prostem

vročin Svet24.si

Naslednji vročinski val obeta pekel, temperature ...

verboten 3 Svet24.si

Natalija Verboten zaslužila več kot pol milijona...

foxy teens Njena.si

Mineva 20 let od življenjske prelomnice Žagarjeve

lucija 3 Njena.si

To je partner Ana Marie Mitić

nu
nu
5 28.11.2018 10:26:42

Tekme Slovenije v Mariboru? Predsednik NZS je jasen in je presenetil mnoge!

Martin Metelko
Bo Slovenija znova zaigrala v Ljudskem vrtu?

Po vrnitvi Matjaža Keka na mesto selektorja slovenske nogometne reprezentance, so se takoj začela ugibanja, ali se bo z vrnitvijo Mariborčana Slovenija znova igrala v Ljudskem vrtu, kjer je v času prvega Kekovega mandata naredila velik uspeh in se uvrstila na svetovno prvenstvo v Južni Afriki. Še več, mnogi mediji so pisali, da je Kek svojo vrnitev na selektorski stolček pogojeval z vrnitvijo reprezentančnih tekem v Maribor. Kek je na včerajšnji novinarski konferenci razkril, ali je zares zahteval, da se tekme igrajo v Ljudskem vrtu. 

Zdaj je o tem spregovoril tudi Radenko Mijatović, ki je za Siol poudaril, da bo Slovenija še naprej igrala v Ljubljani. "Za zdaj se tekme reprezentance igrajo v Stožicah," je dejal predsednik NZS. In dodal: "Ko bo Ljudski vrt prenovljen in ko bo zahodna tribuna Ljudskega vrta urejena, ne izključujemo možnosti, da bi se tekme lahko igrale drugje." 

Na vprašanje, ali ne bi bilo morda smotrno, da bi se reprezentanca že zaradi Keka vrnila v Mariboru, pa je odgovoril: "Poglejte, o tem se nismo pogovarjali. O tem, kje se bo igrala tekma, se ne odločamo zaradi tega, kdo vodi reprezentanco, ampak na to, kje se bo igrala tekma reprezentance in na kateri ravni, vpliva veliko dejavnikov."

Članki iz rubrike