Bankomat Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa...

delavci Svet24.si

Slovenci delamo za manj, kot je evropsko ...

1712649659-0122maribor4-3-1712649604353 Necenzurirano

Ovadena županja, ki je po ovinkih prišla do ...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

dejan dogaja1 Njena.si

Dejan Dogaja in Kiara Haas: Ljubezen jima daje ...

luka doncic Ekipa24.si

Uau! Luka razkril, koliko avtomobilov ima trenutno...

nu
nu
5 28.11.2018 10:26:42

Tekme Slovenije v Mariboru? Predsednik NZS je jasen in je presenetil mnoge!

Martin Metelko
Bo Slovenija znova zaigrala v Ljudskem vrtu?

Po vrnitvi Matjaža Keka na mesto selektorja slovenske nogometne reprezentance, so se takoj začela ugibanja, ali se bo z vrnitvijo Mariborčana Slovenija znova igrala v Ljudskem vrtu, kjer je v času prvega Kekovega mandata naredila velik uspeh in se uvrstila na svetovno prvenstvo v Južni Afriki. Še več, mnogi mediji so pisali, da je Kek svojo vrnitev na selektorski stolček pogojeval z vrnitvijo reprezentančnih tekem v Maribor. Kek je na včerajšnji novinarski konferenci razkril, ali je zares zahteval, da se tekme igrajo v Ljudskem vrtu. 

Zdaj je o tem spregovoril tudi Radenko Mijatović, ki je za Siol poudaril, da bo Slovenija še naprej igrala v Ljubljani. "Za zdaj se tekme reprezentance igrajo v Stožicah," je dejal predsednik NZS. In dodal: "Ko bo Ljudski vrt prenovljen in ko bo zahodna tribuna Ljudskega vrta urejena, ne izključujemo možnosti, da bi se tekme lahko igrale drugje." 

Na vprašanje, ali ne bi bilo morda smotrno, da bi se reprezentanca že zaradi Keka vrnila v Mariboru, pa je odgovoril: "Poglejte, o tem se nismo pogovarjali. O tem, kje se bo igrala tekma, se ne odločamo zaradi tega, kdo vodi reprezentanco, ampak na to, kje se bo igrala tekma reprezentance in na kateri ravni, vpliva veliko dejavnikov."

Članki iz rubrike