Mojca Šapla 1 Odkrito.si

Spodnje perilo za usodno žensko

8da716277e_62209401 Svet24.si

Žalostna Rasema znova v šov po ljubezen

deklica Petisvet.si

Reinkarnirana deklica se spominja 10 prejšnjih ...

jedrska elektrarna krško, nek Svet24.si

»Ob vsem strahu pred jedrskimi elektrarnami me ...

2 kraljica Svet24.si

Kraljico so evakuirali zaradi invazije podgan

1_boštjan Romih uvodna_Mateja Jordovič Potočnik Njena.si

Neskončno hvaležen Boštjan Romih

Primož Vrhovec in Jan Bučar Njena.si

Ima slovenski igralec skrivno hči?

nu
nu
6 27.11.2018 19:08:04

Bo Slovenija res igrala v LJUDSKEM VRTU!? Je Kek zahteval selitev v Maribor? Zdaj je JASNO VSE!

Martin Metelko
Kje bo v prihodnje igrala Slovenija?

V zadnjih dneh se je v nekaterih slovenskih medijih pojavila novica, da naj bi novi-stari slovenski selektor Matjaž Kek svojo vrnitev na klop Slovenije pogojeval s tem, da zbrana vrsta vsaj nekatere svoje tekme znova igra v Ljudskem vrtu. Jasno, v času prvega Kekovega mandata v slovenski reprezentanci je bil ravno hram mariborskega nogometa tisti, na katerem je Slovenija dosegela velik uspeh in se uvrstila na svetovno prvenstvo v Južni Afriki.

Je Kek zares pogojeval svojo vrnitev z Ljudskim vrtom? "Prvič sva se s predsednikom NZS srečala 23. oktobra, ko sem končal zgodbo na Hrvaškem. Srečala sva se blizu Maribora, a le zato, ker je takrat tam zasedal izvršni odbor NZS. (smeh) V izredno kratkem času sva se dogovorila vse. Hiter, nenadejan odhod iz Rijeke je z menoj vlekel obveznosti. Dokler nisem razčistil na eni strani, nisem mogel začeti na drugi. Odločitev, da na zadnjih dveh tekmah v ligi narodov reprezentanco vodi Igor Benedejčič, je dosegla namen. Videl sem pozitivne stvari na dvobojih z Norveško in Bolgarijo," je svoj odgovor začel novi slovenski selektor."Kar se pa tiče pogajanj, teh sploh ni bilo. Z moje strani ni bilo nikakršnih pogojev. Predsednik je tudi po finančni plati deloval v okviru zmožnosti, ki jih ima NZS. Vztrajal sem, da se pogovoriva o vseh zadevah. Seveda je pogovor nanesel tudi na igranje v Mariboru. Vodila me je pozitivna atmosfera, ki je bila tam prisotna v trajanju mojega prvega mandata. Mislim, da je najmanj pomembno, kje se igrajo tekme. Oziroma povedano drugače: Mislim, da je pomembno, da igramo tam, ker bo pozitivno vzdušje," je nadaljeval Kek.

"Seveda pa si moraš pozitivno vzdušje zaslužiti. Z odnosom. S pravim pristopom do nacionalnega dresa. Po prvem sestanku sva z gospodom Mijatovićem opravila še drug sestanek čez 10 dni, na katerem je bilo dogovorjenih 99 odstotkov stvari. Od takrat naprej je bilo bolj ali manj vse jasno," je zaključil Matjaž Kek.

Članki iz rubrike