Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
28.11.2018 08:28:15
Deli članek:

BOMBA iz PSG-ja: ODHAJA prvi zvezdnik, Parižani bodo izgubili milijone!

Reuters
Edinson Cavani, Kylian Mbappe in Neymar

Pri PSG-ju imajo težave s finančnim fair-playem, zato so se v klubu odločili prodati eno svojih najsvetlejših zvezd.

Iz Španije prihajajo novice, da sta se Real in Barcelona že spustila v lov za nogometašem, ki ga bodo pri PSG-ju prodali, da bi zadostili pravilom finančnega fair-playa. Zgodilo se bo torej nekaj, o čemer se govori že dolgo, od francoske prestolnice se bo namreč poslovil Neymar.

Klub in nogometaš sta se dogovorila, da si Brazilec lahko poišče nov klub. Obstaja samo ena 'malenkost', in sicer bo moral novi delodajalec PSG-ju za nogometaša nakazati 200 milijonov evrov, torej 22 milijionov manj, kot so jih Parižani zanj odšteli Barceloni.

Vendar pa so milijonsko izgubo pri PSG-ju s trženjem Brazilčevega obraza, prodajo njegovih dresov in osvajanjem lovorik že zdavnaj nadomestili in dobro zaslužili. Iz Španije prihajajo informacije, da je Barcelona že aktivirala svojega zastopnika, Andre Cury se je že prejšnji teden v Londonu srečal z Neymarjevim očetom, s katerim sta razpravljala o možnosti, da bi se fant vrnil na Camp Nou.

Katalonci upajo, da bi še nekoliko znižali ceno, v posel pa bi lahko dodali Ousmaneja Dembeleja. Nikakor pa ne smemo izključiti možnosti, da bi se Neymar preselil k Realu. Predsednik Florentino Perez namreč še vedno išče zamenjavo za Cristiana Ronalda in Neymar se pri tem ponuja kot odlična možnost.