ajda smrekar 23 Odkrito.si

Ne boste verjeli, kaj je Ajda Smrekar delala za ...

horoskop-astro Svet24.si

Horoskop za soboto, 23. februarja

denar evro Petisvet.si

Če ga najdete, ga dobro poglejte! Vreden je več,...

reševanje, volk Svet24.si

FOTO: Misleč, da je pes, so se pognali v ledeno ...

camilla moda Svet24.si

Camilla že opravlja dolžnosti namesto kraljice ...

Ota Širca Roš Njena.si

Ota Širca Roš se bo poslovila od malih zaslonov

franko_01 Njena.si

Franko Bajc vratolomno poletel s konja!

ou
ou
0 11.09.2018 12:41:23

Nemška nogometna zveza in adidas sta podaljšala sodelovanje do leta 2026

Reuters
Nadaljuje se eno izmed najuspešnejših partnerstev v zgodovini športa. Nemška nogometna zveza (DFB) in adidas sta namreč podaljšala sodelovanje, v sklopu katerega vodilni opremljevalec nogometnih reprezentanc ostaja uradni pokrovitelj največje športne zveze vse do leta 2026.

Nemška nogometna zveza (DFB) in adidas sodelujeta že več kot 60 let. Ko je nemška ekipa prvič postala svetovni prvak – in to prav v adidasovih kopačkah – je ustanovitelj družbe adidas Adi Dassler sedel na klopi poleg trenerja Seppa Herbergerja. Od takrat so skupaj dosegli 17 zmagovalnih naslovov na svetovnih in evropskih prvenstvih za moške in ženske.

Tudi letos se izvršni direktor adidasa Kasper Rorsted in predsednik Nemške nogometne zveze (DFB) Reinhard Grindel veselita nadaljevanja tesnega sodelovanja. »Zelo smo veseli, da imamo na svoji strani dolgoročnega in zanesljivega partnerja, kot je adidas. Predčasno podaljšanje sodelovanja je dokaz zaupanja v moč in privlačnost Nemške nogometne zveze,« je dejal Reinhard Grindel. Izvršni direktor adidasa pa dodal: »V prihodnjih letih bomo skupaj z Nemško nogometno zvezo storili vse za nadaljnji razvoj nogometa v Nemčiji na vseh ravneh. Poleg uspešne kandidature za organizacijo evropskega prvenstva leta 2024 in DFB akademije sta v pripravi dva izredno zanimiva in inovativna projekta, pri katerih bomo z veseljem prispevali svoje strokovno znanje.«

Značke: nemčija, adidas

Članki iz rubrike