Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 11.09.2018 12:18:36

Kapetan Interja v Chelsea ali Manchester United? Zdaj je vse jasno!

Reuters
Zvezdnik Interja je bil v poletnem prestopnem roku tarča številnih klubov, najbolj 'glasna' pa sta bila Manchester United in Chelsea.

Argentinski napadalec Mauro Icardi pri 25 letih že uživa status legende Interja, v katerega je za 13 milijonov evrov prišel pred petimi leti iz Sampdorie. V tem času je za črno-modre na 184 tekmah zabil 107 golov, zdaj pa se je očitno odločil, kje se vidi v prihodnosti.


Dejstvo je, da mu pogodba z Interjem poteče poleti 2021, v zadnjem letu pa je ni bil pripravljen podaljšati, zato ta podrobnost močno zanima tudi ljudi pri Interju. Pri italijanskem velikanu si jasno želijo zadržati fanta, ki ga letno plačujejo približno 4,5 milijona evrov. V klubu so se odločili, da mu bodo ponudili podaljšanje, z njim pa tudi povišico, nova plača bi znašala 5,5 milijona evrov.

S to potezo želijo pri Interju zatreti vse poskuse drugih klubov, da bi fanta zvabili k sebi. Kot stvari trenutno kažejo, sta vpleteni strani dosegli dogovor, po katerem bo Argentinec z veseljem sprejel novo ponudbo ter še naprej branil barve Interja. Vse skupaj naj bi se zgodilo v teh dneh, ko bi napadalec podpisal podaljšanje sodelovanja do leta 2023.

Članki iz rubrike