Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
5 11.09.2018 12:25:50

Mladi slovenski reprezentant nič več v dresu SLOVENIJE: To je reprezentanca, v kateri bo igral v prihodnje ...

www.alesfevzer.com
Mladi slovenski reprezentant zamenjal reprezentanco.

Vabilo v mlado reprezentanco Albanije je prejel Drilon Kryeziu. Bočni branilec je sicer že nastopal za mladinske selekcije Slovenije, tokrat pa se je odločil za igro v mladi izbrani vrsti domovine staršev.

"Zame je to velik uspeh, saj je to nagrada za trdo delo. V veliko veselje mi je, da sem lahko predstavljal Slovenijo, saj sem tu naredil prve korake v nogometu in doživel nadaljnji nogometni razvoj. V ponos mi je, da zdaj nastopam za državo iz katere izhajajo korenine mojih staršev," je ob tem dejal 19-letni nogometaš Triglava.



Albanija sicer nastopa v kvalifikacijah za nastop na evropskem prvenstvu, pred dnevi so nastopili v Cordobi, kjer je bila Španija boljša s 3:0. Kryeziu je igral celo tekmo, danes pa se bodo Orli v sklopu pripravljalne tekme pomerili z Italijo.

"Tekma s Španijo je bila zelo težka. Mi smo dali vse od sebe, toda na koncu so Španci bolje izkoristili svoje priložnosti. Proti reprezentanci Italije pa pričakujem velik boj za vsako žogo, saj bomo igrali proti ekipi, ki vrsto let zaseda sam vrh svetovnega nogometa. Potrudili se bomo po najboljših močeh in poskusili odigrati dobro tekmo in celo zmagati," je za spletno stran kranjskega prvoligaša še dejal Drilon Kryeziu.

Članki iz rubrike