Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 25.06.2018 10:00:26

PRETRESLJIVO! Po porazu Argentine v hudih bolečinah odšel ... Našli so le TOLE (foto)

Gotovo ste že slišali, da je nogomet najpomembnejša postranska stvar na svetu. Za marsikoga pa je očitno celo najpomembnejša oziroma edina stvar na svetu, za katero je vredno živeti.

Ljudje so zaradi nogometa že umirali, gotovo še bodo. Vsak takšen tragičen dogodek šokira, ledeni kri v žilah. Tudi zadnji sodi v to kategorijo, pred dnevi si je namreč goreč privrženec Lionela Messija vzel življenje.

Tridesetletni Alex Dinu iz Indije pred dnevi enostavno ni prenesel prepričljivega poraza Argentine s Hrvaško. Kot je zapisal v poslovilnem pismu, ki ga je pustil v svoji sobi, je bila bolečina premočna. Odšel je sredi noči in se ni nikoli več vrnil.

alex dinu
Alex Dinu


Člani njegove družine so njegovo izginotje prijavili policiji in povedali, da je bil po koncu tekme vidno razburjen in prizadet. Kot se je izkazalo, je Alex s pomočjo svetilke na mobitelu našel pot do lokalne reke Meenachil in se za vedno potopil v vodo. Ob reki so našli le dres argentinske reprezentance, mobitel in Messijevo fotografijo.

"Messi, moje življenje dajem tebi. Čakam, da boš dvignil pokal," je Alex zapisal pred začetkom svetovnega prvenstva, vendar njegovi domači niti približno niso slutili, kam ga ta norost lahko pripelje. Ali pa ob začetku prvenstva: "Moja ekipa začenja svoje popotovanje in s seboj nosi moje življenje."

reka meenachil
Reka Meenachil

Članki iz rubrike