mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

renato-stražar Njena.si

Pred koncem serije Skrito v raju vas čaka še ena...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 25.06.2018 09:58:27

KAJ SE DOGAJA v argentinskem taboru? Mascherano je VSE POJASNIL, takole je s selektorjem Sampaolijem

Reuters
Argentinci so se po le remiju z Islandijo in visokem porazu s Hrvati znašli na robu prepada, vendar vrat v osmino finala še vedno nimajo zaprtih. Odločilen bo zadnji krog, pred katerim vre v njihovem taboru.

Iz slačilnice so prihajale dramatične informacije o uporu igralcev, češ da ne bodo več poslušali selektorja Jorgeja Sampaolija. Da so mu dali jasno vedeti, da bosta enajsterico za naslednjo tekmo določila kar najizkušenejša gavča Lionel Messi in Javier Mascherano, on pa kakor hoče. Lahko nemočno sedi na klopi, lahko tudi gre. Skratka, ne potrebujejo ga več.

V celotno zgodbo se je celo vključil legendarni Diego Maradona in vodilnim ljudem na zvezi dejal, da želi sodelovati na zadnjem treningu pred tekmo z Nigerijo. "Želim se pogovoriti z igralci in jim dopovedati, kaj pomeni nositi dres z državnim grbom. To je zelo pomembno."



No, takoj zatem se je oglasil Mascherano, na novinarski konferenci je medijem pojasnil, da odnosi med igralci in selektorjem niso porušeni, da o karšnemkoli uporu ni ne duha ne sluha.

"Odnosi so povsem normalni. Seveda smo se pogovorili in selektorju povedali, kaj nam ni všeč. Če tega ne bi storili, bi bili hinavci," je dejal dolgoletni član Barcelone in nadaljeval: "Igralci se zavedamo, v kakšnem položaju smo se znašli. Jasno nam je, da je ta zapleten. Vendar v teh trenutkih moramo biti enotni. Moramo narediti vse, da se uvrstimo v osmino finala."

Članki iz rubrike