cavazza boris 40_6_120 Odkrito.si

Borisa Cavazzo zadela kap

Luka Dončić Svet24.si

Slovenski čudežni deček osvaja Severno Ameriko

Toše Proeski in Dolores Lambaša Petisvet.si

Na cesti, ki je vzela Tošeta, slišijo otroški ...

osebna izkaznica Svet24.si

Mirsad in Hinko sta si ga šla spremenit

lili Svet24.si

Lili Žagar potiho praznovala svoj 38. rojstni dan

52CF59DF-466B-4212-A4B7-523E463AD708 Najstnica.si

Top najstnica 2018 je Zoja Šuc

Alesa-Hrvatina-The-Biggest-Loser-Slovenija Njena.si

Aleš po enem letu osupnil z novo preobrazbo

nu
nu
1 25.06.2018 07:53:03

HAHA, tole pa je KOMEDIJA: Ko so Angleži proslavljali svoj zadetek, so PANAMCI ... (video)

Reuters
Včeraj so Angleži kar s 6:1 'razbili' Panamce, poleg visoke zmage pa je v spominu ostal še en zelo, zelo nenavaden dogodek.

Debitanti na svetovnem prvenstvu so v prvem krogu z 0:3 izgubili z Belgijci in njihova velika želja je bila, da bi zabili svoj prvi gol na mundialu.

Proti Angležem so bili povsem nebogljeni, saj je bil že po prvih 45 minutah na semaforju izpisan rezultat 0:5 v korist tekmecev. To so si želeli tako močno, da so v nekem trenutku do zadetka skušali priti medtem, ko Angležev sploh ni bilo na zelenici.Sredi prvega polčasa je Harry Kane iz enajstmetrovke zadel za 2:0, zadetek pa je proslavil v bližini panamskega gola, skupaj s soigralci. Enemu od Panamcev je med angleškim slavjem na misel prišla nora ideja, želel je izkoristiti, da nasprotnikov ni bilo na igrišču in je žogo postavil na sredino igrišča ter kar podal enemu od soigralcev, da bi nadaljeval igro.

Panamca sta kar stekla proti angleškim vratom in eden je celo streljal proti njim, a je to naredil tako slabo, da je najbrž takrat že doumel, da je bila akcija izvedena proti vsem nogometnim pravilom in da je šlo za popolno neumnost, ki je na nogometnih zelenicah nismo vajeni.

Članki iz rubrike