rosvita02 Odkrito.si

Priznanje: Rosvita Pesek spregovorila o prepirih z...

Vrtec_3 Svet24.si

Drama v vrtcu: Zalezovala je celo babice in dedke ...

denar evro Petisvet.si

Če ga najdete, ga dobro poglejte! Vreden je več,...

reševanje, volk Svet24.si

FOTO: Misleč, da je pes, so se pognali v ledeno ...

katarina kresal 1 Svet24.si

Nekdanja ministrica Katarina Kresal v vlogi ...

andrej škufca Njena.si

Andrej Škufca svetu predstavil sina Valentina!

Ana Dolinar Njena.si

Ana Dolinar bo spet mamica

nu
nu
1 25.06.2018 07:53:03

HAHA, tole pa je KOMEDIJA: Ko so Angleži proslavljali svoj zadetek, so PANAMCI ... (video)

Reuters
Včeraj so Angleži kar s 6:1 'razbili' Panamce, poleg visoke zmage pa je v spominu ostal še en zelo, zelo nenavaden dogodek.

Debitanti na svetovnem prvenstvu so v prvem krogu z 0:3 izgubili z Belgijci in njihova velika želja je bila, da bi zabili svoj prvi gol na mundialu.

Proti Angležem so bili povsem nebogljeni, saj je bil že po prvih 45 minutah na semaforju izpisan rezultat 0:5 v korist tekmecev. To so si želeli tako močno, da so v nekem trenutku do zadetka skušali priti medtem, ko Angležev sploh ni bilo na zelenici.Sredi prvega polčasa je Harry Kane iz enajstmetrovke zadel za 2:0, zadetek pa je proslavil v bližini panamskega gola, skupaj s soigralci. Enemu od Panamcev je med angleškim slavjem na misel prišla nora ideja, želel je izkoristiti, da nasprotnikov ni bilo na igrišču in je žogo postavil na sredino igrišča ter kar podal enemu od soigralcev, da bi nadaljeval igro.

Panamca sta kar stekla proti angleškim vratom in eden je celo streljal proti njim, a je to naredil tako slabo, da je najbrž takrat že doumel, da je bila akcija izvedena proti vsem nogometnim pravilom in da je šlo za popolno neumnost, ki je na nogometnih zelenicah nismo vajeni.

Članki iz rubrike