tv-moja1 Odkrito.si

Zvezdnica serije Moja boš bo morala v zapor

Nadiya Bychkova, Lee Ryan Svet24.si

Je Nadiya z njim preveč prijateljska?

Jesen Petisvet

Čaka nas pretresljiva jesen 2018!

Reševalci so prišli brez zdravnika Svet24.si

Med ribiškim piknikom na Gorenjskem se je utopil ...

josip broz tito Svet24.si

Obisk pri Titovih sorodnikih na Kozjanskem

damijan janković Njena.si

Tako privlačna je Jankovićeva tašča

maja zupan miss 2017 Najstnica.si

VIDEO: Kako se pripraviti na lepotno tekmovanje?

nu
nu
1 25.06.2018 07:53:03

HAHA, tole pa je KOMEDIJA: Ko so Angleži proslavljali svoj zadetek, so PANAMCI ... (video)

Reuters
Včeraj so Angleži kar s 6:1 'razbili' Panamce, poleg visoke zmage pa je v spominu ostal še en zelo, zelo nenavaden dogodek.

Debitanti na svetovnem prvenstvu so v prvem krogu z 0:3 izgubili z Belgijci in njihova velika želja je bila, da bi zabili svoj prvi gol na mundialu.

Proti Angležem so bili povsem nebogljeni, saj je bil že po prvih 45 minutah na semaforju izpisan rezultat 0:5 v korist tekmecev. To so si želeli tako močno, da so v nekem trenutku do zadetka skušali priti medtem, ko Angležev sploh ni bilo na zelenici.

Sredi prvega polčasa je Harry Kane iz enajstmetrovke zadel za 2:0, zadetek pa je proslavil v bližini panamskega gola, skupaj s soigralci. Enemu od Panamcev je med angleškim slavjem na misel prišla nora ideja, želel je izkoristiti, da nasprotnikov ni bilo na igrišču in je žogo postavil na sredino igrišča ter kar podal enemu od soigralcev, da bi nadaljeval igro.

Panamca sta kar stekla proti angleškim vratom in eden je celo streljal proti njim, a je to naredil tako slabo, da je najbrž takrat že doumel, da je bila akcija izvedena proti vsem nogometnim pravilom in da je šlo za popolno neumnost, ki je na nogometnih zelenicah nismo vajeni.

Članki iz rubrike