povse 2 Odkrito.si

Tiha ločitev znane Slovenke: nov moški, nov tatu

horoskop, astrologija Svet24.si

Horoskop za torek, 17. julija

Andreja pogled gor Petisvet

Energijsko čiščenje prostora osupljivo ...

ženska_zapor Svet24.si

VIDEO: Maria za rešetke zaradi vohunjenja za Ruse

Garrett Matthias Svet24.si

Petletni deček napisal lastno osmrtnico in pogreb...

Justin Bieber in Hailey Baldwin Najstnica.si

Justin Bieber objavil vročo fotografijo

helena blagne Njena.si

Takšen je postal sin Helene Blagne

nu
nu
1 25.06.2018 07:53:03

HAHA, tole pa je KOMEDIJA: Ko so Angleži proslavljali svoj zadetek, so PANAMCI ... (video)

Reuters
Včeraj so Angleži kar s 6:1 'razbili' Panamce, poleg visoke zmage pa je v spominu ostal še en zelo, zelo nenavaden dogodek.

Debitanti na svetovnem prvenstvu so v prvem krogu z 0:3 izgubili z Belgijci in njihova velika želja je bila, da bi zabili svoj prvi gol na mundialu.

Proti Angležem so bili povsem nebogljeni, saj je bil že po prvih 45 minutah na semaforju izpisan rezultat 0:5 v korist tekmecev. To so si želeli tako močno, da so v nekem trenutku do zadetka skušali priti medtem, ko Angležev sploh ni bilo na zelenici.

Sredi prvega polčasa je Harry Kane iz enajstmetrovke zadel za 2:0, zadetek pa je proslavil v bližini panamskega gola, skupaj s soigralci. Enemu od Panamcev je med angleškim slavjem na misel prišla nora ideja, želel je izkoristiti, da nasprotnikov ni bilo na igrišču in je žogo postavil na sredino igrišča ter kar podal enemu od soigralcev, da bi nadaljeval igro.

Panamca sta kar stekla proti angleškim vratom in eden je celo streljal proti njim, a je to naredil tako slabo, da je najbrž takrat že doumel, da je bila akcija izvedena proti vsem nogometnim pravilom in da je šlo za popolno neumnost, ki je na nogometnih zelenicah nismo vajeni.

Članki iz rubrike