Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
7 25.06.2018 07:55:42

Messiju se bo 'ZMEŠALO': Ste videli, kaj za jutrišnji dan pripravljajo HRVATI?!

Reuters
Jutri zvečer bo prišlo do končne odločitve v skupini D, v kateri so si Hrvati že izborili vozovnico za osmino finala. Kaj pa bo z Argentinci?

Eni od favoritov turnirja so v uvodnih dveh nastopih osvojili točko, njihova gol razlika pa znaša 1:4, kar pomeni,da imajo pred zadnjim krogom najslabše izhodišče za morebitno osvojitev drugega mesta.

Islandci imajo prav tako eno točko, medtem ko so Nigerijci zbrali tri. Lionel Messi in druščina upajo, da bodo premagali Nigerijce, ob tem pa bodo odvisni tudi od rezultata na srečanju med Hrvaško in Islandijo.

Islandci bodo jasno nastopili v najboljši zasedbi in izjemno motivirani, na drugi strani pa bo hrvaški strateg očitno spočil veliko večino svojih najboljših mož. Mediji v naši južni soseščini namigujejo, da bo selektor Zlatko Dalić na igrišče poslal kar 10 novih igralcev, med katerimi bo kar sedem debitantov na SP.



Med igralci, ki so začeli zadnji dvoboj z Argentino, naj bi bil v postavi samo Ivan Perišić, ki bo zasedel mesto krilnega napadalca, na drugi strani pa naj bi mu družbo delal Marko Pjaca. Med vratnici bo verjetno stopil Lovre Kalinić, obramba pa bo naslednja: Tin Jedvaj, Vedran Ćorluka, Duje Ćaleta-Car, Josip Pivarić.

V zvezni vrsti bodo priložnost verjetno dobili Milan Badelj, Filip Bradarić in Mateo Kovačić, v napadu pa bo Andrej Kramarić, ki je bil v začetni postavi proti Nigeriji, proti Argentini pa je vstopil s klopi.

Če bodo Hrvati resnično nastopili s to postavo, ki še na treningu nikoli ni igrala skupaj, bodo zagotovo razjezili Lionela Messija in druščino. Nad njihovo potezo pa se bodo jasno hudovali tudi Nigerijci, ki prav tako navijajo za zmago Hrvaške nad Islandijo, zaradi katere bi tudi sami imeli več možnosti za uvrstitev v izločilne boje.

Članki iz rubrike