mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
3 22.06.2018 09:20:59

ŠE VEČ TEŽAV: Upor v argentinski reprezentanci, igralci sklicali KRIZNI SESTANEK, na katerem ...

Reuters
Argentini se obetajo dodatne težave.

Nogometaši Argentine so pred začetkom prvenstva sodili v širši krog favoritov, po dveh odigranih tekmah skupinskega dela pa imajo na svojem računu zgolj točko. Za nameček so jih v četrtek popolnoma ponižali Hrvati, ki so slavili s 3:0, po tekmi pa naj bi Argentinci izrazili globoko nezadovoljstvo s selektorjem. Argentina ima sicer še zmeraj možnost, da se uvrsti v izločilne boje, pri tem pa ni odvisna od sebe.


Argentinski mediji so po novi bledi predstavi zelo ostri, številni pa poročajo, da je v njihovi izbrani vrsti prišlo do čisto pravega upora. Vse skupaj naj bi prišlo celo tako daleč, da so reprezentanti za danes sklicali izredni sestanek, na katerem so sprejeli odločitev, da pod vodstvom Jorgeja Sampaolija ne bodo več igrali. In kaj to pomeni pred zadnjo tekmo Argentine v skupinskem delu tekmovanja, na kateri se bo pomerila z Nigerijo? Zagotovo nič dobrega, tamkajšnji mediji pa so že postregli z imenom, ki naj bi zamenjal Sampaolija. Gre za nekdanjega argentinskega reprezentanta Jorgeja Burruchego.

Ali bo šla Argentina resnično po poti Španije, ki je tik pred začetkom prvenstva zamenjala selektorja? Ta scenarij se vseeno zdi malo verjeten, saj ima aktualni argentinski selektor v pogodbi klavzulo, po kateri bi zaradi predčasne prekinitve sodelovanja prejel znesek v višini 20 milijonov evrov. Znesek, ki si ga bodo Argentinci zelo težko privoščili ...

Članki iz rubrike