Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 26.04.2018 12:50:17

Mundial v Rusiji z Ibrahimovićem ali brez njega? Švedski selektor je PREKINIL MOLK!

Reuters
V zadnjem času je bilo veliko napisanega o možnosti, da bi na svetovnem prvenstvu v Rusiji v dresu švedske izbrane vrste videli tudi Zlatana Ibrahimovića.

Najboljši švedski nogometaš se je na njemu značilen način odzval na dogajanje okoli morebitnega (ne)nastopa na bližajočem se mundialu. Zdaj pa se je oglasil tudi selektor Janne Andersson, ki je pojasnil, kakšno je njegovo stališče v povezavi s prvim švedskim zvezdnikom.

"Po nastopu na evropskem prvenstvu se je odločil, da ne bo več igral za reprezentanco in to odločitev sem spoštoval," je za nemški Kicker povedal selektor Andersson in v nadaljevanju dodal: "Če se je odločil zapustiti ekipo, se mi ne zdi smiselno, da bi se vrnil. Kakorkoli že, ni me poklical in definitivno ni del mojih načrtov za svetovno prvenstvo."

janne andersson
Reuters
Selektor je tako dal vsem jasno vedeti, da Ibrahimovića v Rusiji ne bomo videli v rumeno-modri opravi, kar bo zagotovo naletelo na različen odziv. Tudi pri švedskih navijačih, čeprav so nekateri nogometaši pred časom dejali, da ga niti nočejo videti v izbrani vrsti. Pri tem je bil še posebej glasen rezervni čuvaj mreže Karl-Johan Johnsson: "Ne vem, ali bo dobil poziv, to je odvisno od selektorja, toda na prvenstvo smo se uvrstili brez njega," je razložil član francoskega Guingampa, ki se tu ni ustavil: "On je egoist in individualist, tako po človeški kot po nogometni plati, mi pa smo ekipa!"

Članki iz rubrike