Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
5 26.04.2018 11:28:11

Bayern BRUTALNO OŠKODOVAN: Sodniki so 'ZAMIŽALI' pri dveh OČITNIH ENAJSTMETROVKAH! (video)

Reuters
Bavarski velikan je proti Realu prikazal dobro igro, si priigral kar nekaj priložnosti, a na koncu igrišče zapustil poražen.

Vendar pa so imeli pri slednjem svoje prste vmes tudi nizozemski sodniki z Björnom Kuijpersom na čelu. V Nemčiji so namreč prepričani, da je bil njihov prvak močno oškodovan, kot dokaz pa so objavili tudi posnetka dveh izredno spornih situacij, pri katerih bi moral Nizozemec po njihovem mnenju dosoditi enajstmetrovko. Obakrat sta bila v glavni vlogi ista nogometaša; Robert Lewandowski, ki so ga gostujoči nogometaši ustavljali na vse mogoče načine, tudi na nedovoljene, in Dani Carvajal, ki je pri tem prednjačil.

Prva sporna situacija se je zgodila kmalu po prvem sodnikovem žvižgu, ko je Lewandowskega španski branilec s hrbta porinil v kazenskem prostoru. Še veliko hujše pa je bilo Carvajalovovo posredovanje v drugem polčasu, ko je Lewandowski ob predložku s strani skočil, da bi žogo proti golu usmeril z glavo, a mu je Carvajal to onemogočil tako, da se je dobesedno 'obesil' nanj in ga potegnil na tla.



Če bi sodnik Kuijpers v obeh primerih dosodil najstrožjo kazen, mu ne bi mogli prav ničesar očitati, po drugi strani pa je tudi res, da se določenih stvari na igrišču zaradi slabega kota pogleda ali prevelike gneče skoraj ne da videti, kar je vselej določeno opravičilo za delivce pravice.

Posnetka si lahko ogledate TUKAJ in TUKAJ.

Članki iz rubrike