Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 25.04.2018 09:02:15

Če ga ne bi bilo, bi si ga MORALI IZMISLITI: Ibrahimović 'RAZMONTIRAL' švedskega selektorja! (video)

vszi
V zadnjem času se veliko govori o tem, ali bo Zlatan Ibrahimović nastopil na svetovnem prvenstvu ali ne.

Legendarni švedski kapetan je pred časom končal reprezentančno kariero, toda zdaj se je reprezentanca brez njegove pomoči uvrstila na mundial v Rusijo. In začelo se je ugibati, ali bo tja odpotoval tudi Ibrakadabra?

Sam pravi, da bo prisoten na mundialu, več pa ni želel izdati. Jasno je, da je prisoten lahko na različne načine.

Navijači bi ja jasno radi videli v rumeno-modrem dresu, medtem pa imajo selektor Janne Anderson in nogometaši nekoliko drugačno mnenje. Predvsem pri slednji je očitno, da ga nočejo videti v svoji slačilnici.


Vsaj tako je dejal Karl-Johan Johnsson, 28-letni rezervni čuvaj mreže, ki je pred dnevi dejal: "Ne vem, ali bo dobil poziv, to je odvisno od selektorja, toda na prvenstvo smo se uvrstili brez njega." Potem pa je brez dlake na jeziku zaključil: "On je egoist in individualist, tako po človeški kot po nogometni plati, mi pa smo ekipa!"

Selektor Janne Andersson je s svojo izjavo vendarle nekoliko bolj spravljiv: "Ibrahimović gre lahko na mundial, če je spremenil svoje razmišljanje. Samo poklicati me mora in reči, da si spet želi biti del moštva. Če bo to naredil, se bova usedla in pogovorila, kaj bi njegova vrnitev pomenila za ekipo in kako bi igrali. Dokler se to ne zgodi, so vse samo špekulacije. Če povem po pravici, ne vem, kako bi se vključil v naš sistem igre in o tem sploh ne želim razmišljati, dokler ta možnost ne postane realna. Samo poklicati me mora in reči, da se želi vrniti, bolj preprosto ne bi moglo biti," je dejal Andersson.

In hitreje kot bi si mogoče mislili, se je na selektorjeve besede odzval Ibrahimović. Jasno, povsem v svojem slogu! Kratko, jasno in predvsem na nepredvidljiv način.

S posnetkom, na katerem je Ibrahimovića mogoče videti, kako se 'namaka' v bazenu. Sledil je selektorjev klic prek telefona, in ko je Zlatan videl, kdo ga kliče, je samo zdolgočaseno odkimal z glavo, se odrinil od roba bazena in sproščeno zaplaval. Preprosto noro, če ga ne bi bilo, bi si ga resnično morali izmisliti! Posnetek, ki si ga lahko ogledate TUKAJ, pa se je prek spleta že razširil kot požar ...

Članki iz rubrike