900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 26.04.2018 10:05:38

Kdo si LAHKO PRIVOŠČI Mohameda Salaha? Očitno SAMO EN KLUB!

Reuters
Mohamed Salah je eden najbolj vročih nogometašev v tem trenutku.

Posledično se je močno povečalo tudi zanimanje zanj in marsikdo meni, da ga Liverpool ne bo mogel zadržati, čeprav ima pogodbo z Redsi podpisano do julija 2022.

Liverpool ga je od Rome kupil lani poleti in zanj odštel 42 milijonov evrov, zdaj pa je Egipčanova cena veliko višja. Decembra, ko se je zanj resno ogrel Real, je znašala dobrih sto milijonov evrov, štiri mesece pozneje pa se je podvojila in je že približno v rangu odškodnine, ki jo je za Neymarja odštel PSG, torej dobrih 200 milijonov evrov.



Ob tem ne smemo pozabiti, da Salahova plača sploh ni tako visoka in je daleč od tiste, ki jo prejemajo največji zvezdniki, saj tedensko v žep pospravi 100 tisoč evrov. Toda prav to bo glavna tema poleti, ko želi Liverpool močno dvigniti nogometaševe prejemke. V klubu so namreč odločeni, da ga zadržijo in bodo zavrnili prav vsako ponudbo!

Želja odgovornih je, da moštvo, ki ga ima trenutno na voljo Jürgen Klopp, zadržijo skupaj, Mohamed Salah pa je igralec okoli katerega se bo odslej vse vrtelo. Zelo pomemben podatek je, da je Liverpool v odličnih odnosih s Salahovim zastopnikom Ramyjem Abbasom. Vse skupaj pa pomeni, da si Salaha lahko privošči samo en klub, ta, ki ga že ima ...

Članki iz rubrike