renata dacinger_milos ojdanic Odkrito.si

Ugledna nagrada za slovensko novinarko

Cenik Svet24.si

FOTO: Zakaj turisti na Hrvaško pridejo prvič, ...

lev 1 Petisvet.si

Andreja Novak: tedenski horoskop od 23. 7. do 28. ...

turisti Svet24.si

Hrvati iščejo odgovore: »Zakaj imamo letos tako...

Lorella flego Svet24.si

FOTO: Vroče znane Slovenke: seksi 40-letnice

lina Njena.si

Lina Kuduzović v kopalkah pozirala na obali ...

Slavko Bobovnik_Lezeca Njena.si

Slavko Bobovnik na dopustu doživel šok

nu
nu
0 26.04.2018 10:05:38

Kdo si LAHKO PRIVOŠČI Mohameda Salaha? Očitno SAMO EN KLUB!

Reuters
Mohamed Salah je eden najbolj vročih nogometašev v tem trenutku.

Posledično se je močno povečalo tudi zanimanje zanj in marsikdo meni, da ga Liverpool ne bo mogel zadržati, čeprav ima pogodbo z Redsi podpisano do julija 2022.

Liverpool ga je od Rome kupil lani poleti in zanj odštel 42 milijonov evrov, zdaj pa je Egipčanova cena veliko višja. Decembra, ko se je zanj resno ogrel Real, je znašala dobrih sto milijonov evrov, štiri mesece pozneje pa se je podvojila in je že približno v rangu odškodnine, ki jo je za Neymarja odštel PSG, torej dobrih 200 milijonov evrov.Ob tem ne smemo pozabiti, da Salahova plača sploh ni tako visoka in je daleč od tiste, ki jo prejemajo največji zvezdniki, saj tedensko v žep pospravi 100 tisoč evrov. Toda prav to bo glavna tema poleti, ko želi Liverpool močno dvigniti nogometaševe prejemke. V klubu so namreč odločeni, da ga zadržijo in bodo zavrnili prav vsako ponudbo!

Želja odgovornih je, da moštvo, ki ga ima trenutno na voljo Jürgen Klopp, zadržijo skupaj, Mohamed Salah pa je igralec okoli katerega se bo odslej vse vrtelo. Zelo pomemben podatek je, da je Liverpool v odličnih odnosih s Salahovim zastopnikom Ramyjem Abbasom. Vse skupaj pa pomeni, da si Salaha lahko privošči samo en klub, ta, ki ga že ima ...

Članki iz rubrike