kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Andrej Miljković
Andrej Miljković
9 06.10.2017 08:45:39

RAZKRIVAMO! Po košarki z ’nacionalke’ odhaja tudi NOGOMET: Slovenska reprezentanca se s TV SLOVENIJA seli na ...

Po izjemno boleči izgubi evropskega košarkarskega prvenstva, ki se je v povezavi z zgodovinskim uspehom naše reprezentance na Kanalu A in POP TV-ju sprevrglo v velikansko televizijsko uspešnico, je slovenska javna televizija tik pred slovesom od reprezentančnega nogometa.

Ta se po naših informacijah z jesenjo leta 2018 v celoti (v prvi vrsti pa seveda slovenska reprezentanca) seli na komercialni Sportklub. TV Slovenija seveda ima pravice za ruski mundial tudi v primeru neudeležbe naše izbrane vrste, prav tako bo seveda enakovredno konkurirala za prenos morebitnih zimskih ali spomladanskih prijateljskih tekem. Potem pa prijateljske tekme praktično odhajajo na smetišče zgodovine (mogoča bo še kakšna pripravljalna pred kakšnim velikim tekmovanjem) in se začenja novo obdobje.

Najprej bomo na programih Sportkluba spremljali težko pričakovano ligo narodov, ki se bo začela na začetku septembra leta 2018 in katere jakostne divizije se bodo oblikovale prihodnji teden. Mimogrede, Slovenija bo po vsej verjetnosti v tretji, bo pa liga narodov poleg boja za napredovanje in izpadanje med divizijami vključevala tudi zaključni turnir najboljših iz elitne divizije in novembra leta 2019 namesto dosedanjih dodatnih kvalifikacij obračune tistih najboljših ekip iz lige narodov, ki se do tedaj še ne bodo uvrstile na evropsko prvenstvo prek klasičnih kvalifikacij. Vse na Sportklubu. To pa še ni vse. Niti približno!

CELOTEN ČLANEK IN VSE PODROBNOSTI O TELEVIZIJSKI POKRITOSTI LIGE NARODOV, NASLEDNJIH KVALIFIKACIJ IN EURA 2020 NAJDETE V DANAŠNJI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE TUDI NA TEJ POVEZAVI.  

Članki iz rubrike