pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Poroka na prvi pogled: Markove navade ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

nu
nu
4 06.10.2017 08:13:08

Messi po poti Srečka Katanca!? Argentinci so napovedovali PEKEL, dobili pa ... to SRAMOTO! (video)

Reuters
Pestra noč je za nami tudi v južnoameriških kvalifikacijah, kjer bomo odgovor na to, kdo bo potoval v Rusijo, dobili šele po zadnjem krogu.

V središču dogajanja so bili vsekakor nogometaši Argentine, ki so se ob koncu kvalifikacij znašli v sila neugodnem položaju. Na nabito polnem stadionu Bombonera so vsi čakali na mojstrovine Lionela Messija in njegovo točo zadetkov, tako kot to počne v dresu Barcelone. Toda pomagalo ni niti huronsko navijanje, čeprav je bila Argentina ves čas tekme boljši nasprotnik, tekma pa se je končala z 0:0. Na udaru kritikov se je v prvi vrsti znašel selektor Jorge Sampaoli, ki sploh ni vpoklical Gonzala Higuaina, še enega vročega moža Paula Dybalo pa je pustil na klopi.

Tako se je Argentina znašla v zelo neugodnem položaju, trenutno je namreč na 6. mestu, kar bi po tem krogu pomenilo, da bi ostali brez svetovnega prvenstva. V zadnjem krogu jih čaka lažje delo, in sicer Ekvador, ki več nima možnosti za uvrstitev na SP, prav tako pa jim gre na roko, da se bosta neposredna konkurenta Kolumbija in Peru pomerila med sabo. Tako Argentino pred največjo sramoto rešijo tri točke, na roko pa jim je šla tudi zmaga Paragvaja nad Kolumbijo v 94. minuti tekme. 

Je pa kar 6 reprezentanc zgoščenih v 4 točkah - drugouvrščeni Urugvaj jih ima 28, Čile in Kolumbija 26, Peru in Argentina 25, možnosti pa ima tudi še Paragvaj na sedmem mestu s 24 točkami.

Argentinci bodo še dolgo objokovali priložnosti, še posebej tisto z začetka 2. polčasa, ki jo je zgrešil Lionel Messi, ko je zadel vratnico (posnetek akcije si lahko ogledate od 6. minute naprej), sicer pa je bil  odlični Argentinec še enkrat več preveč osamljen, da bi rešil bledo reprezentanco.

Članki iz rubrike