Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
liz
liz
14.11.2015 15:05:04
Deli članek:

Slovenski reprezentanti so se sprehodili po Lvivu (video)

vszi

Pred nocojšnjim dvobojem z Ukrajino so se slovenski reprezentanti opoldne sprehodili po Lvivu.

Okoli dvanajste ure so igralci in strokovno vodstvo počasi prihajali iz svojega hotela. Oblečeni v reprezentančno opremo so se sprehodili po središču mesta, kjer so si ogledali različne znamenitosti, ki jih ponuja Lviv. Bunde, kape in rokavice pa so jih ščitile pred hladnim vremenom, ki ga je spremljal tudi veter.

Seveda so domačini takoj spoznali, kdo se sprehaja po njihovih ulicah, in so vse skupaj izkoristili za fotografiranje ter seveda pridobili še nekaj avtogramov.

Fantje so se pred kosilom sprehajali približno pol ure, kar je že njihov utečen ritual pred vsakim srečanjem. "Nisem si mislil, da je tukaj tako lepo," je ukrajinskim novinarjem povedal Milivoje Novaković ter v isti sapi z nasmeškom na ustih dodal: "In da je taka gneča."

Napadalec Nagoye je s šestimi zadetki najboljši strelec slovenske izbrane vrste v teh kvalifikacijah. Pri 36 letih pa s svojimi igrami dokazuje, da še zdaleč ni za staro šaro. "Od kje mi moč, da pri teh letih še igram? Dobro vprašanje. Če imaš rad svoje delo, potem narediš vse, kar je v tvoji moči, da ga opravljaš kar se da dolgo. To je motivacija."

Dopoldan so bili na sprehodu tudi izbranci ukrajinskega selektorja Mihajla Fomenka, ki so se sprehodili po parku ob hotelu, v katerem bivajo.