Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
08.10.2024 18:19:04
Deli članek:

Maribor potrjuje! Tu je sporočilo o odhodu Šimundže: Ante je pomemben, izražamo mu ...

Grega Wernig

Maribor je potrdil odhod Anteja Šimundže z objavo za javnost.

Kot smo poročali že dopoldne, je zgodba med dolgoletnim igralcem in večkratnim trenerjem Maribora ter tem klubom končana - vodstvo Maribora se je odločilo za prekinitev sodelovanja z Antejem Šimundžo. Jutri bo Maribor po naših zanesljivih informacijah začel pogovore z Boštjanom Cesarjem za vlogo naslednika, zdaj pa je tudi uradno potrdil Šimundževo slovo in se mu s precej klišejsko izjavo zahvalil za vse, kar je dal temu klubu. Besede, ki vedno zvenijo precej čudno, ko nekdo dobi - no, recimo bobu bo - nogo. 

A kaj bi dolgovezili in sodili, besede Maribora so brez naših posegov zapisane spodaj. Pa si mislite, kar si hočete. 

NK Maribor obvešča, da je bila sprejeta odločitev o spremembi v strokovnem štabu: Ante Šimundža ni več trener NK Maribor. 

Ante je pomemben del našega kluba, v preteklosti kot igralec in pozneje kot član strokovnega štaba. Dolga leta je posvetil klubu, njegov prispevek na igrišču in s klopi je trajno zaznamoval našo ekipo ter delovanje kluba.

Izražamo mu zahvalo za predanost in storjeno med skupnim obdobjem. Svoje delo je opravljal z veliko zagnanostjo in pripadnostjo, za kar se iskreno zahvaljujemo ter mu želimo veliko sreče ter uspehov na nadaljnji poti.